Cele mai citite
 


Arad: A crescut numărul fracturilor, a pneumoniilor şi a virozelor
miercuri, 8 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul cazurilor de fracturi, viroze respiratorii şi pneumonii a crescut în judeţul Arad, din cauza condiţiilor meteorologice din ultimele zile.
''Din cauza temperaturilor scăzute din ultimele zile, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Arad a fost înregistrat un singur caz de degerătură, persoana în cauză fiind internată la Secţia de Chirurgie plastică a spitalului, semn că arădenii au înţeles că trebuie să se protejeze şi să se adăpostească de frig'', a declarat marţi, pentru AGERPRES, conf. univ. dr. Teodora Olariu, manager interimar al SCJU Arad.
Potrivit acesteia, în ultimele 24 de ore, la Unitatea de Primire Urgenţe au fost înregistrate peste 20 de fracturi, iar numărul acestora continuă să crească.
''Totodată, la acest început de săptămână, la Secţia Pediatrie a SCJU Arad au fost înregistrate cu 30% mai multe cazuri de pneumonii, în vreme ce cazurile de viroze respiratorii au crescut cu 20%, faţă începutul săptămânii trecute'', a mai spus conf. univ. dr. Teodora Olariu. AGERPRES /(A - Ioan Weisl)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Numărul cazurilor de viroze respiratorii a crescut în ultima săptămână Un număr de 2.732 de persoane au fost diagnosticate cu viroze respiratorii, în ultima săptămână de raportare, faţă de 1.867 înregistrate în săptămâna precedentă, a declarat miercuri presei purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Liliana Iordăchescu.
Galaţi: Numărul cazurilor de viroze respiratorii a crescut în ultima săptămână Un număr de 2.706 persoane au fost diagnosticate cu viroze respiratorii în ultima săptămână de raportare, faţă de 2.354 înregistrate în săptămâna precedentă, a declarat miercuri presei purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Liliana Iordăchescu.
Sibiu: Creşte în continuare numărul de viroze respiratorii şi pneumonii Numărul de infecţii respiratorii a crescut semnificativ în ultima săptămână, cu 36,56% faţă de numărul cazurilor înregistrate în săptămâna precedentă, în prezent înregistrându-se 3.657 pacienţi, cu 88,21% mai mult faţă de numărul consemnat de medici anul trecut, în aceeaşi perioadă, se arată într-un...
Arad: Unitatea de Primire Urgenţe a fost inundată, fiind necesară evacuarea Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a fost inundată, ca urmare ploii abundente care a căzut duminică în Arad. Apa a pătruns de pe acoperiş prin pereţii secţiei inaugurate recent, la finalul lucrărilor de renovare care au durat mai bine de un an.
Buzău: Numărul cazurilor de viroze şi pneumonii, în creştere cu 15% Peste 2.220 de persoane au fost diagnosticate cu viroze respiratorii şi pneumonii în judeţul Buzău, în ultima săptămână, cu aproape 15% mai multe decât în săptămâna precedentă.
Caraş-Severin: Vaccinul antigripal, solicitat de mai puţini locuitori ai judeţului, faţă de anul trecut Numărul cazurilor de viroze respiratorii şi pneumonii a scăzut faţă de iarna trecută în judeţ şi, în plus, nu s-a înregistrat niciun caz de gripă, deşi populaţia a solicitat anul acesta mai puţine doze de vaccin antigripal.