Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Femeie de 72 de ani, transportată de jandarmi la Spitalul Târgovişte pentru dializă
miercuri, 8 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie de 72 de ani din comuna dâmboviţeană Ghimpaţi a fost transportată de un echipaj de jandarmi, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, pentru dializă, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Dâmboviţa.
''Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa a intervenit, marţi, în urma unei solicitări telefonice pentru a acorda sprijin unei femei în vârstă de 72 ani aflată în dificultate pe raza localităţii Ghimpaţi, judeţul Dâmboviţa, persoană care trebuia să se deplaseze pentru dializă la spital. Astfel, jandarmii au transportat persoana cu autovehiculul de serviciu în condiţii de siguranţă la Centrul de Dializă din municipiul Târgovişte, unde aceasta a fost preluată de către personalul medical al centrului'', se arată în comunicatul Jandarmeriei Dâmboviţa.
Mai multe porţiuni de drumuri judeţene din zona Ghimpaţi sunt blocate sau greu accesibile din cauza zăpezii de pe carosabil şi a poleiului.
Potrivit informărilor centralizate la Instituţia Prefectului Dâmboviţa, marţi după amiaza, pe drumurile naţionale se circulă în condiţii de iarnă pe un carosabil umed, cu excepţia DN 71 între km 94- 102 Moroieni- Sinaia unde carosabilul este parţial acoperit cu un strat de zăpadă frământată de 1 cm.
Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile cinci drumuri judeţene sunt închise. Este vorba despre DJ 711 A Potlogi -Pitaru, DJ 722 Săveşti- Boteni, DJ 401 A Potlogi- Cărpeniş, DJ 702 F Răscăieţi Puntea de Greci, iar DJ 601 A este parţial blocat între Slobozoa Moară- Răcari. AGERPRES/(AS-Cornelia Dumitru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Ambulanţă blocată pe un drum judeţean Târgovişte, 8 feb /Agerpres/ - O ambulanţă chemată să preia un pacient pentru dializă a rămas, luni, blocată pe drumul judeţean dintre localităţile Pitaru şi Potlogi, în zona de sud a judeţului Dâmboviţa.
Dâmboviţa: Sanatoriul Moroieni a rămas fără curent, bolnavii dependenţi de oxigen vor fi aduşi la Târgovişte Sanatoriul Moroieni din judeţul Dâmboviţa a rămas fără curent electric, în noaptea de duminică spre luni, iar şapte pacienţi dependenţi de oxigen vor fi aduşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, informează Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.
Dâmboviţa: Gândaci la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte este plin de gândaci, iar şeful secţiei de Chirurgie, Jean Popescu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că insectele apar periodic în unitatea mdicală din cauza rezistenţei pe care o capătă la anumite insecticide.
Dâmboviţa: Numărul de paturi, redus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte Consilierii judeţeni au aprobat, joi, organigrama, ştatul de funcţii şi regulamentul de organizare şi funcţionare ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, prevăzând o scădere a numărului de paturi cu 171, de la 1.938 la 1.767.
Dâmboviţa: S-a inaugurat un proiect de informatizare a spitalelor din judeţ finanţat cu fonduri UE Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a participat, joi, la Spitalul Judeţean Târgovişte, la inaugurarea proiectului european ''Dezvoltarea serviciilor publice electronice la unităţi sanitare în judeţul Dâmboviţa''.
Dâmboviţa: Bolnavii din Pucheni, ajutaţi de echipe ale ISU Bolnavii din zona afectată de alunecările de teren din comuna dâmboviţeană Pucheni vor fi ajutaţi de personalul de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) pentru a fi transportaţi până la ambulanţe.