Cele mai citite
 


Fotbal: Voinţa Sibiu - CS Mioveni 3-0, în meci amical
miercuri, 8 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
CSU Voinţa Sibiu a învins pe CS Mioveni cu scorul de 3-0 (0-0), marţi, într-un meci amical de fotbal jucat în stagiul din Antalya.
Golurile au fost marcate de Marius Burlacu (53), Darko Lukanovic (76) şi Romulus Miclea (penalty - 90). Miclea a pasat decisiv la primele două goluri, precizează site-ul oficial al clubului de pe Cibin.
Antrenorul Alexandru Pelici a folosit următoarea formulă: Zăvoi (B. Miron, 46) - Sg. Bar, C. Apostol (Tânc, 46), N. Grigore (Buican, 46) - Maghici (M. Burlacu, 46), Beza (Cl. Bunea, 46), Dâlbea (C. Străuţ, 46), I. Olteanu (E. Nicola, 46) - M. Postolache (A. Antohi, 46), Zăgrean (Lukanovic, 46), Cigan (R. Miclea, 46).
Forika, Caius Lungu şi portarul Dănălache nu au jucat din cauza unor probleme de ordin medical.
CSU Voinţa va susţine următorul meci de verificare joi 9 februarie, cu echipa daneză Koge BK.
AGERPRES (AS/Mihai Ţenea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fotbal: Cabanas se poate hrăni pe gură şi vorbeşte Fotbalistul paraguayan Salvador Cabanas se poate hrăni pe gură şi a vorbit cu membri ai familiei, o remarcabilă schimbare a stării acestuia fiind anunţată de medicii de la Spitalul Angeles del Pedregal din Ciudad de Mexico, unde a fost internat după ce a fost împuşcat din cap cu o săptămână în urmă într-un...
Sibiu: Poliţia anchetează cazul unei asistente acuzate că a dat o palmă unei fetiţe bolnave Poliţiştii anchetează începând de luni cazul unei asistente medicale, acuzate de o mamă, că i-ar fi dat o palmă fetiţei de opt ani, internate alături de fratele său, în Spitalul de Pediatrie din Sibiu, conform poliţiei locale.