Cele mai citite
 


Galaţi: Spitalul Militar este deszăpezit cu ajutorul deţinuţilor
miercuri, 8 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 14 persoane private de libertate, din regim deschis, aflate în custodia Penitenciarului Galaţi, au desfăşurat, marţi, pe bază de voluntariat, acţiuni de deszăpezire a căilor de acces la Spitalul Militar de Urgenţă ' Dr.Aristide Serfioti' din Galaţi, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului, comisar Safta Trincu.
Potrivit acesteia, cei 14 deţinuţi vor participa şi miercuri la activitatea de deszăpezire de la Spitalul Militar de Urgenţă, iar în funcţie de condiţiile meteorologice şi de solicitări, aceste activităţi pot continua.
,,Participarea persoanelor condamnate la acţiuni de acest gen are ca scop dezvoltarea spiritului civic şi de echipă şi a sentimentului de apartenenţă la societatea civilă', a spus Trincu. AGERPRES/(AS-Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Deţinuţii ajută la deszăpezirea unor utilităţi publice, în Galaţi şi Bistriţa-Năsăud Deţinuţi, aflaţi în regim deschis de detenţie, participă, zilele acestea, la acţiuni de deszăpezire, în câteva judeţe din zonele afectate de viscol, cele mai afectate fiind judeţele Galaţi (sud-estul ţării) şi Bistriţa-Năsăud (nord-estul ţării).
Galaţi: Acuzaţii de malpraxis la Spitalul Militar O femeie de 49 ani, din Galaţi, acuză un medic ginecolog de la Spitalul Militar din localitate că i-a secţionat vezica urinară, în timpul unei operaţii.
Galaţi: Incendiu la Spitalul Militar Pompierii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi intervin la stingerea unui incendiu izbucnit miercuri, cu puţin timp în urmă, în incinta Spitalului Militar din Galaţi.
Galaţi: Două persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor la traficanţii de droguri Două persoane au fost reţinute, iar alte 12 sunt cercetate în stare de libertate, în urma percheziţiilor domiciliare derulate joi pe raza judeţelor Galaţi, Brăila şi Tulcea pentru destructurarea unei grupări specializate în infracţiuni de trafic de droguri.
Galaţi: Spitalul Clinic de Urgenţă a fost încadrat temporar în categoria a II-a Spitalul Clinic de Urgenţă, cel mai mare din judeţul Galaţi, a fost încadrat, temporar, în categoria a II-a de către Ministerul Sănătăţii, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP) Galaţi, Valentin Boldea.
Galaţi: Programul de vizite a fost resticţionat la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Programul de vizitare a pacienţilor internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Apostol Andrei din Galaţi se restricţionează la două ore, în intervalul orar 15,00-17,00, începând cu 1 martie, a anunţat luni biroul de presă al unităţii sanitare.