Cele mai citite
 


La Clinica ORL a Spitalului 'Sfânta Maria' nu se mai fac operaţii, din cauza condiţiilor improprii
miercuri, 8 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La Clinica ORL a Spitalului "Sfânta Maria" nu se mai fac în prezent intervenţii chirugicale, din cauza faptului că în sala de operaţii sunt infiltraţii şi nu există ventilaţie specială, a declarat marţi prof. dr. Codruţ Sarafoleanu.
"Am făcut opt referate din 2009 către conducerea spitalului în care am semnalat deficienţele cu care ne confruntăm, dar fără rezultat. Nemulţumiţi sunt şi pacienţii din cauză că le curge apa în saloane, ferestrele şi uşile nu sunt etanşe. Nici în sala de curs pentru studenţi lucrurile nu stau mai bine, sunt infiltraţii ca şi în sala pentru demonstraţii. Deşi au fost făcute reparaţii nu de mult lucrurile nu sunt cum trebuie. De altfel clădirea nu are acoperiş. Aceleaşi probleme sunt şi la etajul 5. Am semnalat aceste probleme şi la Primăria Generală a Capitalei, spitalul fiind în subordinea Primăriei Capitalei", a spus, pentru AGERPRES, prof. dr. Codruţ Sarafoleanu.
El a menţionat că această clinică a împlinit 40 de ani şi a fost a doua clinică ORL deschisă în Bucureşti după cea de la Spitalul Colţea.
Prof. dr. Codruţ Sarafoleanu este de părere că medicii tineri pleacă şi din cauza condiţiilor în care aceştia sunt nevoiţi de multe ori să-şi desfăşoare activitatea. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Centrul pentru chirurgie endoscopică rinosinusală şi rinofaringiană, inaugurat la Bucureşti Tratamente şi practici în domenii rar abordate în sistemul de sănătate cum ar fi reeducarea vocală foniatrică, logopedia, patologia echilibrului, terapia pot fi acum tratate la Bucureşti, într-un centru special privat.
Timiş: Operaţii în premieră la Clinica de Urologie a Spitalului Judeţean O echipă de specialişti din Clinica Universitară de Urologie a Spitalului Judeţean Timişoara a realizat, în premieră naţională, două tipuri noi de intervenţii la nivelul prostatei, folosind tehnologie de ultimă generaţie.
Afecţiuni ale coloanei, tratate prin epiduroscopie; primele intervenţii de acest gen, realizate la o clinică în Capitală Primele operaţii de epiduroscopie - o endoscopie a canalului spinal, minim invazivă - la pacienţii cu afecţiuni ale coloanei vertebrale au fost realizate în premieră în Europa de Est la Clinica de Angiografie şi Terapie Endovasculară Hemodinamic din Bucureşti.
Scrisoare de protest a angajaţilor Institutului ORL ''Prof. D. Hociotă'' Angajaţii din Institutul de Fonoaudiologie şi Chirurgie Funcţională ORL ''Prof. dr. Dorin Hociotă'' din Bucureşti au adresat o scrisoare deschisă ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, în care protestează faţă de propunerea de comasare a instituţiei cu Spitalul Universitar de Urgenţă.
Un număr de 150 de studenţi medicinişti au participat la stagii de practică în ortopedie la Spitalul Elias Un număr de 150 de studenţi au participat în perioada 1 iulie-30 noiembrie în Clinica de Ortopedie şi Traumatologie a Spitalului Universitar Elias, condusă de profesor universitar dr. Horia Orban, la un stagiu de practică în cadrul unui program din fonduri europene.
Primul spital privat de pediatrie, inaugurat în Bucureşti Primul spital privat de pediatrie a fost inaugurat miercuri în Bucureşti, o unitate medicală ce oferă, pentru prima oară în medicina privată românească, servicii integrate de pediatrie: consultaţii de specialitate în regim de spital şi ambulatoriu, intervenţii chirurgicale, servicii de imagistică şi...