Cele mai citite
 


Raed Arafat afirmă că mai sunt cazuri medicale la care accesul e dificil în mai multe judeţe
miercuri, 8 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că mai sunt cazuri medicale la care accesul este dificil, înregistrându-se probleme probleme în judeţele Buzău, Călăraşi, Vaslui, Vrancea.
"La momentul actual mai avem cazuri cu dificultate de acces în diferite judeţe. Astea sunt date de la ora 18,00, pe care le am şi unde erau probleme - în judeţul Buzău, în judeţul Călăraşi, Vaslui, Vrancea şi dificultate de deplasare în zona judeţului Ilfov, dar fără blocaje şi posibil să ajungă, dar cu întârziere", a declarat Raed Arafat.
El a spus că un caz deosebit s-a înregistrat în judeţul Vrancea, unde o gravidă este în travaliu şi se pare că naşterea este complicată. "Din fericire, am putut să localizăm doi medici care sunt în zonă şi care pot ajunge la ea să asiste naşterea, avem legătura directă între ei şi Spitalul Universitar, unde pot obţine sfaturi din partea colegilor. Un grup mare de personal de la Armată, de la IGSU şi inclusiv utilaje încearcă să ajungă la ea cât mai repede, dar va dura se încearcă deschiderea drumului", a precizat subsecretarul de stat.
Arafat a anunţat că un alt caz deosebit este în Harghita, unde două persoane au suferit arsuri din cauza exploziei unei butelii de gaz.
"Astăzi aviaţia MAI, respectiv elicopterele SMURD, au făcut patru misiuni. Elicopterul de la Iaşi a intervenit în judeţul Galaţi, în localitatea Certeşti, de unde a preluat doi copii - un copil cu fractură de femur şi un copil cu febră. Alte elicoptere din Bucureşti au intervenit în judeţul Buzău şi judeţul Ialomiţa. În judeţul Ialomiţa din păcate o misiune a fost întreruptă şi nu s-a putut executa, iar în cazul judeţului Buzău două gravide au fost transportate", a adăugat Raed Arafat. AGERPRES/(A - Iulia Petre Carciog)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Raed Arafat: 32 de cazuri medicale la care nu se putea ajunge în jurul orei 12,00 Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a informat marţi, într-o conferinţă de presă, că în jurul orei 12,00 erau 32 de cazuri medicale la care nu se putea ajunge sau unde se va sosi cu mare întârziere.
Raed Arafat: 13 cazuri medicale la care nu se poate ajunge din cauza vremii Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că sunt 13 cazuri medicale la care nu se poate ajunge, dar care sunt în curs de rezolvare, potrivit datelor de la ora 19.00.
MAI: O situaţie foarte dificilă din cauza condiţiilor meteorologice se înregistrează în judeţul Vrancea O situaţie foarte dificilă din cauza condiţiilor meteorologice se înregistrează în judeţul Vrancea, a afirmat luni, într-o conferinţă de presă, Mihai Capră, secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI).
Dr. Raed Arafat: Din noiembrie, SMURD va deveni operaţional în toate judeţele ţării Dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a declarat, vineri, la Buzău, că până la sfârşitul lunii noiembrie vor fi deschise servicii SMURD în toate judeţele ţării.
Raed Arafat: Până la această oră nu s-au înregistrat decese din cauza condiţiilor meteorologice Nu există informaţii despre vreun deces înregistrat din cauza condiţiilor meteorologice, a declarat subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat într-o conferinţă de presă după şedinţa Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă organizat joi dimineaţă la sediul Ministerului Administraţiei...