Cele mai citite
 


Raed Arafat: 32 de cazuri medicale la care nu se putea ajunge în jurul orei 12,00
miercuri, 8 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a informat marţi, într-o conferinţă de presă, că în jurul orei 12,00 erau 32 de cazuri medicale la care nu se putea ajunge sau unde se va sosi cu mare întârziere.
Raed Arafat a precizat că sunt 12 cazuri în judeţul Călăraşi, patru în judeţul Teleorman, tot atâtea în Vrancea, cinci în Buzău, trei în Brăila şi câte unul în fiecare dintre judeţele Ialomiţa, Vaslui, Tulcea, Giurgiu.
Totodată, erau şapte ambulanţe blocate, cu dificultate de ajungere - trei la Brăila, una la Călăraşi, una la Giurgiu şi două în zona Ilfov, de la Ambulanţa Bucureşti - Ilfov, a precizat Arafat.
El a subliniat că autorităţile şi toţi cei implicaţi fac eforturi pentru a ajunge la cazurile blocate.
"La momentul actual, din punct de vedere aviatic, elicopterele MAI cu echipaje SMURD au intervenit doar în zona Iaşiului şi au preluat două gravide din zone blocate în judeţul Iaşi, iar elicopterul din Iaşi care are posibilitate meteo să ajungă în judeţul Vrancea are ca prioritate astăzi să încerce să rezolve cazurile gravidelor care sunt blocate. În zona Bucureştiului elicopterele încă nu pot fi folosite, din motive meteo", a precizat subsecretarul de stat.
El a informat că în cursul nopţii de luni au fost adunate circa 220 de persoane de serviciile de ambulanţă şi SMURD.
Raed Arafat a adăugat că s-au mai înregistrat încă două decese, cel mai probabil corelate cu hipotermia, în judeţele Constanţa şi Arad, ceea ce face ca numărul morţilor din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile să ajungă la 38. AGERPRES (A - Iulia Petre Carciog)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS a pus în dezbatere publică proiectul privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică, până pe 22 septembrie, proiectul de hotărâre de guvern privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă.
Eugen Nicolăescu: Unităţile din sistemul sanitar şi farmaciile sunt pregătite pentru a asigura asistenţa medicală Unităţile din sistemul public de sănătate şi farmaciile cu circuit deschis sunt pregătite pentru a asigura asistenţa medicală populaţiei în perioada 24 decembrie 2013 - 5 ianuarie 2014, a declarat joi ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, într-o conferinţă de presă.
Raed Arafat afirmă că mai sunt cazuri medicale la care accesul e dificil în mai multe judeţe Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că mai sunt cazuri medicale la care accesul este dificil, înregistrându-se probleme probleme în judeţele Buzău, Călăraşi, Vaslui, Vrancea.
Raed Arafat: Până la această oră nu s-au înregistrat decese din cauza condiţiilor meteorologice Nu există informaţii despre vreun deces înregistrat din cauza condiţiilor meteorologice, a declarat subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat într-o conferinţă de presă după şedinţa Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă organizat joi dimineaţă la sediul Ministerului Administraţiei...
Ministerul Sănătăţii va organiza concursul de rezidenţiat în 23 noiembrie Ministerul Sănătăţii va organiza pe 23 noiembrie concurs de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, informează Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.
Peste 1.000 de autovehicule sunt blocate în trafic, multe drumuri naţionale şi judeţene închise în continuare Peste 1.000 de autovehicule sunt încă blocate pe autostrăzi, drumuri judeţene şi drumuri naţionale din cauza zăpezii şi a condiţiilor meteo nefavorabile din ultimele 36 de ore, autostrăzile A1, A2 şi A4 sunt în continuare blocate şi mai multe drumuri judeţene şi comunale, a declarat, vineri, pentru AGERPRES...