Cele mai citite
 


Vrancea: Pacienţii care au nevoie de dializă ajung la spital doar cu sprijinul utilajelor de deszăpezire
miercuri, 8 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Autorităţile din judeţul Vrancea sunt preocupate, în special, pentru a asigura intervenţia în cazul persoanelor care solicită asistenţă medicală, a declarat, luni, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, în cadrul unei conferinţe de presă.
Astfel, Oprişan a precizat că luni, utilajele de deszăpezire de la drumurile judeţene au însoţit Ambulanţele la mai multe cazuri din Bătineşti, Vârteşcoiu, Coteşti şi Şişcani.
Totodată, Pompierii au intervenit azi pentru a aduce la Centrul de Dializă 10 persoane care aveau nevoie urgentă de dializă iar Armata a fost solicitată pentru a aduce la spital o femeie gravidă din Vintileasca.
De asemenea, managerii unităţilor spitaliceşti au fost nevoiţi, luni, să găsească soluţii imediate pentru a asigura bolnavilor pâine, deoarece maşinile de pâine din alte judeţe cu care spitalele au contracte nu au putut ajunge la Focşani.
''Cred că este nevoie de realism atunci când semnezi un astfel de contract. În caz contrar ajungi într-o situaţie precum cea de astăzi de la spitalul judeţean şi penitenciar', a spus Oprişan în cadrul conferinţei de presă.
În acest moment, în judeţul Vrancea drumurile naţionale sunt închise, iar 15 tronsoane de drum judeţean sunt, de asemenea, impracticabile.
Şcoala a fost închisă în judeţul Vrancea până joi, 8 februarie. AGERPRES/(AS-Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.
Raed Arafat: Asistenţa medicală de urgenţă este bine reglementată Bucureşti, 24 mai /Agerpres/ - Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat afirmă că, în prezent, legislaţia permite existenţa unui sistem privat în asistenţa medicală de urgenţă sub o formă bine reglementată.
Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit în şase urgenţe medicale Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit de la primele ore ale dimineţii pentru acordarea de asistenţă medicală în şase urgenţe medicale, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt.col. Ştefan Stoian.
Vrancea: Marian Oprişan solicită demisia ministrului Cseke Attila Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan (PSD) a solicitat, joi, demisia ministrului sănătăţii, Cseke Attila, ca reacţie a declaraţiilor acestuia conform cărora administraţiile judeţene din Dolj şi Vrancea nu au alocat fonduri spitalelor.
MApN: Remorcherul maritim de salvare 'Grozavul' a început degajarea şenalului navigabil pe braţul Sulina Remorcherul maritim de salvare ''Grozavul'' a început luni dimineaţă operaţiunile pentru degajarea şenalului navigabil pe braţul Sulina, informează MApN printr-un comunicat remis AGERPRES.
Asistenţa medicală de urgenţă în Bucureşti în perioada 1-6 mai Asistenţa medicală de urgenţă în perioada 1-6 mai va fi asigurată în Capitală de următoarele unităţi sanitare: