Cele mai citite
 


Conferinta Nationala de Medicina de Familie: Ziua Medicului de Familie 2012 „Medicina de familie - prioritatea sistemului sanitar, intre retorica si adevar. ”
miercuri, 8 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Societatea de Medicina de Familie Arad impreuna cu Societatea Nationala de Medicina Familiei si Universitatea de Vest “Vasile Goldis” Arad, cu sprijinul Patronatului Medicilor de Familie Arad si al Directiei de Sanatate Publica Arad, organizeaza in perioada 28-30 iunie 2012: Conferinta Nationala de Medicina de Familie: Ziua Medicului de Familie 2012
„Medicina de familie - prioritatea sistemului sanitar, intre retorica si adevar. ”

Conferinta este cu participare internationala, la aceasta manifestare confirmandu-si deja prezenta lectori de marca din Ungaria, Germania, Israel, Suedia, Anglia.
 
Cu aceasta ocazie va avea loc si sedinta de Senat a Societatii Nationale de Medicina Familiei – Medicina Generala la care vor participa si cei peste 100 de senatori ai Societatii. Totodata va avea loc si Adunarea Generala a Federatiei Nationale a Patronatelor Medicilor de Familie, la care vor fi prezenti si delegatii Patronatelor locale.
 
Manifestarea este organizata in colaborare cu societatile judetene similare din Timis, Bihor, Caras-Severin, Alba, Hunedoara, Salaj, Satu Mare, Maramures. Estimam o participare a cel putin 5-600 medici de familie din intreaga tara.
La Deschiderea acestei manifestari au fost invitate personalitatile din conducerea Ministerului Sanatatii, Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Societatii Nationale de Medicina de Familie, Federatiei Nationale a Patronatelor Medicilor de Familie, Colegiului Medicilor din Romania, Asociatilor de Pacienti, precum si cele din conducerea locala si judeteana Arad.
 
Conferinta se va desfasura la Teatrul Clasic “Ioan Slavici” din Arad. Capacitatea salii este de 450 locuri. Concomitent cu lucrarile conferintei se vor desfasura si workshopuri in 4 sali cu capacitati cuprinse intre 60 si 120 locuri. Fiecare sesiune de workshop va avea o tema definita.
 
De asemenea in holul Teatrului, cu o suprafata de 600 m2, se va organiza o expozitie de standuri.
 
In premiera conferinta va fi transmisa si live pe un site dedicat acestui eveniment.
 
Din partea organizatorilor, participantilor se va oferi o geanta, caiet cu programul conferintei, CD cu rezumatele lucrarilor, ecuson, 6 cofee break-uri, 2 lunch-uri, un cocktail de bun venit.
 
Totodata programul Conferintei va fi completat si cu un program cultural-artistic si turistic.
 
Mai multe detalii pe: Site-ul conferintei: www.conferinta.confar.ro

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Conferinta Regionala: "Medicina de Familie - prezent si perspective" Societatea de Medicina de Familie Arad impreuna cu Societatea Nationala de Medicina Familiei si Universitatea de Vest “Vasile Goldis” Arad, cu sprijinul Patronatului Medicilor de Familie Arad si al Directiei de Sanatate Publica Arad, organizeaza in perioada 12-14 septembrie 2013: Conferinta Regionala...
Conferinta Regionala: “Medicina de Familie – prezent si perspective” In cadrul protocolului semnat intre societatile profesionale si patronale ale medicilor de familie din judetele Arad, Bihor, Caras Severin si Hunedoara, Societatea de Medicina de Familie Arad organizeaza in perioada 15-17 aprilie 2016 la Hunedoara si 16-18 septembrie 2016 la Resita Conferinta Regionala...
Caraş-Severin: Femeile pot face testul Papanicolau, gratuit Ministerul Sănătăţii a demarat, în septembrie, Programul Naţional de screening pentru cancerul de col uterin, care se adresează din această săptămână şi femeilor din Caraş-Severin.
Epidemia de rujeolă în România - 3.446 de cazuri înregistrate în 37 de judeţe, cu 17 persoane decedate (grupaj) Numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România până la data de 10 martie este de 3.446, fiind înregistrate îmbolnăviri în 37 de judeţe ale ţării, 17 dintre acestea fiind soldate cu decesul pacienţilor, informează INSP pe site-ul instituţiei.
CONFERINŢA NAŢIONALĂ A PACIENŢILOR Cel mai important eveniment al anului, dedicat informării şi îmbunătăţirii condiţiei pacienţilor din România
Certificatul de nastere al conferintelor medicale aradene. La inceput a fost ideea! Medicina este o arta. Sa fii medic inseamna sa ai vocatie si inteligenta. In ultimele doua decenii, insa, vocatia s-a dat usor-usor la o parte, facand loc specializarii, supraspecializarii, tehnicii. Medicul s-a departat de pacient si s-a apropiat de aparatura.