Cele mai citite
 


Cătălin Ovidiu Baba - propus să preia portofoliul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (fişă biografică)
joi, 9 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cătălin Ovidiu Baba a fost propus miercuri să preia portofoliul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului în noul Cabinet.
Cătălin Ovidiu Baba s-a născut la 22 septembrie 1967, la Cluj-Napoca (centru-vest). A urmat cursurile Facultăţii de Medicină Veterinară din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole (1989-1995) şi cursurile Facultăţii de Ştiinţe Politice şi Administrative din cadrul Universităţii 'Babeş-Bolyai' din Cluj-Napoca (1993-1997).
În septembrie 2002, a obţinut titlul de doctor în ştiinţe la Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative (Universitatea 'Babeş-Bolyai', Cluj-Napoca).
În anul universitar 2007-2008, a fost Senior Fullbright Scholar la University of Delaware, SUA.
A efectuat stagii de pregătire în Belgia (program Tempus) şi Statele Unite ale Americii (Social Science Curriculul Development, program al USAID, ACLS şi IREX).
În 2004 a devenit decan al Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai.
În perioada decembrie 1997 - decembrie 2000, a deţinut funcţia de consilier al ministrului Educaţiei Naţionale; a fost şef al Cancelariei Primului-ministru (februarie-aprilie 2009) ; secretar de stat în cadrul Ministerului Educaţiei (8 octombrie 2009 - 14 iulie 2010); secretar de stat în cadrul aparatului de lucru al premierului (15 iulie 2010 - 28 martie 2011).
La 28 martie 2011, Cătălin Ovidiu Baba a fost eliberat din funcţia de secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al primului-ministru şi numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.
A fost distins cu Ordinul Steaua României în grad de Comandor.
În prezent este membru în Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicul Adrian Streinu-Cercel împlineşte 60 de ani Medicul Adrian Streinu-Cercel s-a născut la 30 august 1956 în comuna Şipote (Orbeni), judeţul Bacău. A absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie a Universităţii "Carol Davila" din Bucureşti (1976-1982). Doctor în medicină (1999). Diplomat în Management Medical ACODESS (Rennes, Franţa, 1991). A urmat...
Kelemen Hunor - propus să preia portofoliul Culturii şi Patrimoniului Naţional (fişă biografică) Kelemen Hunor a fost propus miercuri să preia portofoliul Culturii şi Patrimoniului Naţional în noul Cabinet.
SUA: Doi gemeni s-au născut la interval de 38 de zile Doi gemeni s-au născut prematur în Statele Unite la interval de 38 de zile şi sunt teferi momentan graţie asistenţei acordate de medici.
STRÃIN, IUBESC ROMÂNIA/ Raed Arafat: România este ţara unde sunt acasă A conceput şi introdus în România un sistem inovator de intervenţii în situaţii de urgenţă, dat astăzi ca exemplu în alte ţări şi utilizat ca studiu de caz de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS). Toate acestea pornind la drum cu o maşină cumpărată la mâna a doua echipată cu girofaruri, pentru...
Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, la reuniunea Consorţiului USAMV de la Cluj-Napoca Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Valeriu Tabără, participă, joi, la Cluj-Napoca, la lucrările Conferinţei Consorţiului Universităţilor de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din România, care se desfăşoară în perioada 4 - 8 mai, urmând să susţină o conferinţă cu tema "Proiectul...