Cele mai citite
 


Gabriel Berca - propus pentru portofoliul Administraţiei şi Internelor (fişă biografică)
joi, 9 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Democrat-liberalul Gabriel Berca a fost propus miercuri pentru preluarea portofoliului Administraţiei şi Internelor în noul Cabinet.
Gabriel Berca s-a născut la 12 iunie 1968, la Novaci, în judeţul Gorj.
Între 1989 şi 1994 a urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Materialelor Metalice din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti. În perioada 2006-2007 a făcut un master în domeniul management şi legislaţie, la Universitatea Gheorghe Asachi din Iaşi.
În 2005 a obţinut o diplomă de absolvire a cursurilor de formare specializată din partea Institutului Naţional de Administraţie. În decembrie 2006 a urmat cursurile Şcolii Naţionale de Administraţie din Paris.
Între mai 1995 şi aprilie 2000 a lucrat ca inginer proiectant la S.C. Robinete Industriale. Pe parcursul anului 2004 a fost director general al S.C. CET SA.
Începând cu luna decembrie 2005 este membru de onoare al Senatului Universităţii 'George Bacovia'.
Din 10 martie 2007 este vicepreşedinte Crucea Roşie, filiala Bacău.
Între ianuarie 2005 şi martie 2008 a fost prefectul judeţului Bacău.
A fost secretar general al Guvernului între martie şi septembrie 2008.
În perioada septembrie-decembrie 2008 a fost secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.
A fost ales senator PNL la 30 noiembrie 2008, în circumscripţia electorală numărul 4 din Bacău. A demisionat din PNL în iunie 2010 şi, ulterior, a fost numit preşedinte interimar al PDL Bacău. În luna martie 2011 a fost ales preşedintele PDL Bacău.
Vorbeşte fluent limbile engleză şi franceză. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicul Adrian Streinu-Cercel împlineşte 60 de ani Medicul Adrian Streinu-Cercel s-a născut la 30 august 1956 în comuna Şipote (Orbeni), judeţul Bacău. A absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie a Universităţii "Carol Davila" din Bucureşti (1976-1982). Doctor în medicină (1999). Diplomat în Management Medical ACODESS (Rennes, Franţa, 1991). A urmat...
Bacău: Prelevare de ficat şi rinichi de la un bărbat în moarte cerebrală O echipă de specialişti din Bucureşti, Iaşi şi Bacău au finalizat, miercuri, prima prelevare de organe realizată în acest an la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.
Gorj: Fostul secretar de stat în Ministerul Economiei, Ionel Manţog, transportat din închisoare la spital Fostul secretar de stat în Ministerul Economiei şi fost preşedinte al PDL Gorj, Ionel Manţog, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, a fost transportat, miercuri seara, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Bacău:'Testul cortului' a marcat debutul taberei de pregătire pentru intervenţii în caz de dezastre, organizată de Crucea Roşie Tabăra de pregătire pentru intervenţii în caz de dezastre, organizată în zona Galion din preajma oraşului Comăneşti pentru voluntarii din cinci judeţe de Crucea Roşie Bacău, a debutat joi cu 'Testul cortului'.
Sistem de telemedicină - implementat la Iaşi; Thompson: Serviciile IT nu compensează un sistem de sănătate subfinanţat, dar aduc eficienţă General Electric Healthcare a implementat la Iaşi un sistem de telemedicină care, timp de trei ani, a asigurat gestionarea fluxului de informaţii cardiologice şi a salvat 500 de persoane din zona Moldovei, au declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, reprezentanţii companiei.
110 ani de la naşterea medicului Theodor Burghele Medicul Theodor Burghele, membru titular şi preşedinte al Academiei Române (1976-1977), s-a născut la 12 februarie 1905, la Bucureşti. A fost licenţiat al Facultăţii de Medicină din Iaşi, susţinându-şi teza de doctorat în 1929. Şi-a continuat specializarea la Clinica de urologie din Viena (1930-1931)...