Cele mai citite
 


Galaţi: 35 de localităţi afectate de vremea nefavorabilă
joi, 9 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 35 de localităţi din judeţul Galaţi sunt afectate, miercuri, de viscol, ger şi zăpadă, 30 dintre ele fiind izolate din punct de vedere al comunicaţiilor rutiere sau feroviare iar 13 nu au nici curent electric.
'Vremea rea a afectat 35 de localităţi, dintre care 30 sunt izolate din punct de vedere al comunicaţiilor rutiere sau feroviare, iar 13 localităţi nu au curent electric. Toate maşinile de deszăpezire sunt la dispoziţia celor de la Ambulanţă sau Electrica pentru a se ajunge la cazurile medicale şi la cele 21 reţelele de electricitate defecte', a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, căpitan Eugen Chiriţă.
Potrivit acestuia, sunt închise cinci drumuri naţionale DN 25A (Fundeni - Lungoci - Năneşti), DN 24 pe două porţiuni (limita judeţului Vrancea - Tecuci şi Tecuci - Berheci - limita judeţului Vaslui), DN 24 D (intersecţie DN 26 - Cuca - limita judeţului Vaslui); DN 2 B (limita judeţului Brăila - Şendreni); DN 2 B (Galaţi - Vama Giurgiuleşti) şi DN 26A (Oancea - Vama Oancea).
'A fost deschis traficul pe DN 22 B, între Galaţi şi Brăila, pe dig, şi pe DN 25 spre Tecuci. Spre Tecuci se circulă cu restricţie, doar maşinile până în 7,5 tone', a mai spus Chiriţă.
De asemenea, cele 31 de drumuri judeţene raportate marţi seară ca impracticabile au rămas închise şi miercuri. AGERPRES/(AS-Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Femeie gravidă salvată cu elicopterul SMURD O femeie gravidă, de 29 ani, din comuna gălăţeană Schela, a fost transportată, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, cu elicopterul SMURD, după ce tentativele de a o duce la o ambulanţă cu o şenilată ISU au eşuat, a anunţat coordonatorul UPU-SMURD Galaţi, Angel Trifan.
Sudul ţării, aproape paralizat de zăpadă şi viscol (sinteză) Drumuri naţionale şi judeţene blocate, zeci de localităţi izolate, sute de maşini rămase înzăpezite, reţele de electricitate avariate, transport feroviar care se desfăşoară cu dificultate, curse aeriene anulate, şcoli închise - sunt consecinţele căderilor masive de zăpadă şi ale viscolului, care de mai...
Galaţi: Cinci localităţi izolate, iar peste 140 de oameni continuă să fie găzduiţi la Primăria Cuca Cei 144 de oameni salvaţi de poliţişti, lucrători ISU şi drumari, în noaptea de miercuri spre joi, de pe DN 24 D, unde rămăseseră blocaţi în zăpadă, încă nu au plecat de la Primăria comunei Cuca, acolo unde au şi înnoptat.
Brăila: Ambulanţă cu un pacient blocată din cauza sulurilor de zăpadă O ambulanţă a fost blocată cu un pacient marţi pe DJ211B, la doi kilometri de comuna brăilean Victoria, din cauza sulurilor de zăpadă, iar echipele de intervenţie se deplasează la faţa locului pentru eliberarea drumului şi deblocarea salvării.
Galaţi: Şapte drumuri naţionale şi 19 judeţene, blocate de zăpadă şi viscol Galaţi, 6 feb /Agerpres/- Un număr de 26 drumuri, dintre care şapte naţionale, din judeţul Galaţi, sunt blocate din cauza zăpezii şi viscolului.
Galaţi: Bărbat dializat şi cu grave probleme de sănătate, salvat cu şenilata Un bărbat de 75 ani, din localitatea Băleni, dializat şi cu probleme grave de sănătate, a fost salvat cu o şenilată ISU, care l-a transportat la o ambulanţă cu care a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" din Galaţi, a anunţat duminică purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, maior Eugen...