Cele mai citite
 


Vâlcea: Un elicopter MAI care trebuia să transporte un bolnav de la UPU la Bucureşti a fost întors din drum
joi, 9 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un elicopter MAI care trebuia să transporte un bolnav aflat în stare gravă de la Unitatea de Primiri Urgenţe Vâlcea la Bucureşti a fost întors din drum după ce medicii au anunţat decesul respectivului pacient.
"Marţi seara a ajuns la noi un cetăţean de 46 de ani, de Păuşeşti Măglaşi aflat în situaţie gravă şi care necesita o intervenţie chirurgicală deificilă. Azi a fost solicitat un elicopter al MAI, dar între timp pacientul a făcut o disecţie de aortă şi a decedat. Am încercat să-l resuscităm dar nu am putut face nimic decât să constatăm decesul. Elicopterul a fost întors din drum", a precizat pentru AGERPRES, dr. Florin Nicolae, şef secţie UPU a Spitalului Judeţean Vâlcea.
Medicul spune că s-a încercat transportul acestuia cu ambulanţa la Bucureşti dar autostrada Bucureşti - Piteşti fiind închisă s-a renunţat la acest demers. AGERPRES/(AS, Liviu Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Un bărbat a murit în ambulanţă în drum spre Iaşi; starea proastă a carosabilului pare să fi contat Decesul unui bărbat de 39 de ani di Botoşani în timp ce era transportat cu ambulanţa la o clinică universitară din Iaşi a readus în discuţie necesitatea necesităţii unui elicopter SMURD care să preia pacienţii în stare gravă din Botoşani, a declarat Petrică Rădăuceanu, medicul şef al UPU de la Spitalul...
Satu Mare: Femeie căzută lângă intrarea în UPU; personalul a cerut să intervină Ambulanţa O femeie a căzut pe stradă, la circa 70-80 de metri de Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare, şi a suferit un traumatism, personalul de la Urgenţe cerând trecătorilor care au anunţat cazul să sune la Ambulanţă.
Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare a fost modernizată la standarde europene Noua Unitate de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Satu Mare a fost inaugurată duminică în prezenţa ministrului Sănătăţii, Ritli Ladislau, după ce a fost modernizată cu o investiţie de aproape 7 milioane de lei, astfel capacitatea de tratare a bolnavilor fiind aproape dublată.
Timiş: Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, complet renovată şi modernizată Noua Unitate de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Timişoara va fi inaugurată în această săptămână, după ce a fost total renovată, modernizată şi dotată cu aparatură de ultimă generaţie pentru toate specializările, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, prof. dr. Marius Craina, managerul Spitalului...
Vrancea: Ambulanţă SMURD, neutilizată din cauza lipsei medicilor Singura ambulanţă de terapie intensivă de la SMURD Vrancea nu poate fi utilizată din cauza deficitului de personal de la Unitatea de Primiri Urgenţe - SMURD din judeţ.
Brăila: Unitatea de Primiri Urgenţe funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24 Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24, ultimul medic fiind angajat chiar săptămâna trecută, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu.