Cele mai citite
 


SINGURA CONFERINTA DE MEDICINA NUCLEARA DIN ROMANIA LA expoMedika editia a II-a
joi, 9 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

 

Societatea Romana de Medicina Nucleara va sustine in cadrul expoMedika 2012, singura conferinta de medicina nucleara din Romania desfasurata in cursul anului 2012, in data de 6 iunie.
Conferinta este creditata cu puncte EMC iar accesul este gratuit!

 

 

Conceptul evenimentului este unul nou pentru Romania, conferintele, simpozioanele si congresele fiind conturate in stransa legatura cu aparatura si serviciile medicale existente pe piata romaneasca.
 
Pe aceasta cale, lansam provocarea de a participa la expoMedika 2012 tuturor companiilor care comercializeaza aparatura si servicii medicale din aceasta specializare!
 
In functie de inscrierile si mentiunile dumneavoastra vom contura tema generala a conferintei in concordanta cu produsele pe care le veti prezenta in spatiul expozitional.
 
Va asteptam in cel mai scurt timp sa ne transmiteti formularele de inscriere si sugestiile pentru a stabili subiectele conferintei de medicina nucleara in directa legatura cu aparatele/ serviciile dumneavoastra.
 
In acest fel depunem toate eforturile pentru ca interesele dumneavoastra de business sa se regaseasca in formatul evenimentului medical expoMedika 2012 ( 5 – 8 iunie, Palatul Parlamentului, Bucuresti).
 
 
Organizator DK EXPO
Tel. / Fax: 0040-21 231 27 36 / 0040-21 231 91 84

www.expomedica.ro

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campania “Respiră ADÂNC şi gândeşte-te BINE!” un succes la nivel naţional Campania “Respiră ADÂNC şi gândeşte-te BINE!”, campanie dedicată informării, educării şi prevenţiei cancerului pulmonar, a avut un impact deosebit asupra persoanelor din România, ceea ce a dus la epuizarea, într-un timp foarte scurt, în numai 10 zile, a radiografiilor oferite gratuit de către Euromedic...
Conferinta de Pediatrie la expoMedika 2012, 5 iunie 2012 Palatul Parlamentului, Bucuresti expoMedika in parteneriat cu Societatea Romana de Pediatrie anunta, in data 5 iunie orele 9.00 - 18.00, organizarea conferintei de pediatrie cu participare nationala, Bucuresti, Palatul Parlamentului.
Inscrieri la expoMedika: 220 de medici specilisti inregistrati in primele 5 zile. Va anuntam faptul ca au demarat inscrierile la conferintele medicale ce se vor organiza in perioada evenimentului expoMedika intre 5 si 8 iunie la Palatul Parlamentului, Bucuresti. Toti specialistii se pot inscrie atat la asociatiile partenere cat si pe site-ul www.expomedika.ro completand formularul...
EXPOMEDIKA – UN PAS ÎNAINTE PENTRU SISTEMUL MEDICAL ROMÂNESC Între 5 şi 8 iunie la Palatul Parlamentului se desfăşoară cel mai important eveniment dedicat sistemului medical dinRomânia – expoMedika. Programul de vizitare este între orele 10:00 – 18:00. Accesul este liber iar conferinţele medicale sunt cotate cu puncte EMC gratuite pentru cadrele medicale.
expoMedika,02-04 iunie 2011, la Palatul Parlamentului expoMedika va reuni in perioada 02-04 iunie 2011 la Palatul Parlamentului elita medicala din Romania. Evenimentul va imbina cu succes conceptul de expozitie busniess to business, cu cel de conferinte stiintifice.
EXPOMEDIKA – UN PAS ÎNAINTE PENTRU SISTEMUL MEDICAL ROMÂNESC Vă invităm între 2 şi 4 iunie, orele 10:00 – 18:00 la Palatul Parlamentului din Bucureşti pentru întâlnirea anuală a reprezentanţilor domeniului medical. Acces Gratuit la expoziţie, Acces Gratuit la conferinţele ştiinţifice şi Acreditari EMC Gratuite – toate la expoMedika 2011.