Cele mai citite
 


Brăila: Elicopter SMURD în misiune de salvare a unui nou-născut şi a unui pacient cu atac cerebral
joi, 9 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Brăila, 9 feb /Agerpres/- Intervenţia unui elicopter SMURD din Bucureşti a dus la salvarea vieţii a doi pacienţi din judeţul Brăila, un nou-născut malformaţii cardiac, pe care l-au transportat la un spital din Capitală şi un pacient din comuna Galbenu, diagnosticat cu atac vascular cerebral, pe care l-au adus pe stadionul municipal, de unde a fost preluat cu o Ambulanţă şi transportat la spital.
Prima oprire a elicopterului SMURD a fost în satul Drogu din comuna Galbenu, de unde a fost preluat pacientul cu atac cerebral. În judeţul Brăila mai exista un caz de atac cerebral, în comuna Racoviţa, dar s-a reuşit rezolvarea lui cu ajutorul Ambulanţei.
Pentru transportarea la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti a nou-născutului cu malformaţii cardiace, echipajul SMURD a adus un incubator special conceput pentru astfel de deplasări. AGERPRES/(A-Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Un bebeluş cu o malfomaţie congenitală la inimă, transportat la Cluj cu un elicopter SMURD Un bebeluş născut în urmă cu o săptămână la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila cu o malfomaţie congenitală la inimă şi care avea nevoie urgentă de operaţie a fost transportat duminică, la Cluj, cu un elicopter SMURD.
Brăila: O gravidă şi o persoană cu dializă, aduşi la spital cu elicopterul MAI O gravidă aflată în pragul naşterii şi o persoană dependentă de dializă dintr-o comună din judeţul Brăila au fost transportate, joi, cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI, din Tulcea în municipiul Brăila, unde au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la spital.
Gorj: Nou-născut dus cu un elicopter SMURD la Spitalul Universitar din Craiova Un elicopter SMURD a aterizat, joi după-amiază pe heliportul din Târgu-Jiu, pentru a prelua un nou-născut, care va fi transportat la Spitalul Universitar din Craiova, potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.
Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit în şase urgenţe medicale Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit de la primele ore ale dimineţii pentru acordarea de asistenţă medicală în şase urgenţe medicale, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt.col. Ştefan Stoian.
Cinci elicoptere ale MAI au efectuat misiuni pentru a duce la spitale mai mulţi pacienţi Cinci elicoptere aparţinând Inspectoratului General de Aviaţie al MAI au îndeplinit vineri mai multe misiuni pentru salvarea unor oameni din Brăila, Buzău, Galaţi şi Iaşi care au avut nevoie urgentă de asistenţă medicală.
Brăila: Un elicopter SMURD, aşteptat pentru a prelua o gravidă din localitatea Mihail Kogălniceanu Un elicopter SMURD este aşteptat la Brăila pentru a prelua o gravidă din localitatea Mihail Kogălniceanu, izolată din cauza sulurilor de zăpadă formate pe şosea, după cum a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian.