Cele mai citite
 


Brăila: Femeie însărcinată adusă cu elicopterul MAI din Insula Mare a Brăilei
vineri, 10 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie însărcinată în nouă luni, care intrase în travaliu, a fost transportată la spital cu elicopterul MAI, joi după-amiază, din Insula Mare a Brăilei, izolată din cauza gheţii care s-a format pe Dunăre.
Potrivit managerului SAJ Brăila, Silviu Radu, acest caz se afla în evidenţa autorităţilor, motiv pentru care încă de dimineaţă a fost solicitată intervenţia elicopterului Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI Tulcea.
Elicopterul în care se afla gravida a aterizat pe stadionul municipal, iar femeia a fost preluată de o Ambulanţă şi transportată la Secţia de Obstetrică Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.
Aceasta este a cincea persoană din Brăila salvată cu elicopterul în cursul zilei de joi din localităţile izolate din cauza zăpezii şi a gheţii. AGERPRES/ (A - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Ambulanţele, însoţite în misiuni de echipaje pregătite pentru situaţii de urgenţă Toate ambulanţele care pleacă în misiuni în judeţ sunt însoţite de echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, pentru ca intervenţiile medicilor să poată fi făcute în timp util.
Brăila: O gravidă şi o persoană cu dializă, aduşi la spital cu elicopterul MAI O gravidă aflată în pragul naşterii şi o persoană dependentă de dializă dintr-o comună din judeţul Brăila au fost transportate, joi, cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI, din Tulcea în municipiul Brăila, unde au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la spital.
IGSU: Peste 400 de persoane asistate medical de paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore Aproape 900 de persoane au fost salvate din diverse situaţii de urgenţă, iar 416 au fost asistate medical de către paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore.
Brăila: O ambulanţă care transporta la spital o pacientă în comă a fost lovită în intersecţie de o maşină O ambulanţă din Brăila care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi care transporta la spital o pacientă în comă a fost lovită într-o intersecţie din Brăila de o maşină care nu a respectat indicaţiile rutiere.
Brăila: A fost inaugurat Ambulatoriul de la secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Judeţean Ambulatoriul secţiei de Obstetrică şi Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, proiect în valoare de peste 2,7 milioane lei, finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, a fost inaugurat miercuri, investiţia urmând să deservească 11.000 de pacienţi pe an.
Galaţi: Femeie gravidă salvată cu elicopterul SMURD O femeie gravidă, de 29 ani, din comuna gălăţeană Schela, a fost transportată, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, cu elicopterul SMURD, după ce tentativele de a o duce la o ambulanţă cu o şenilată ISU au eşuat, a anunţat coordonatorul UPU-SMURD Galaţi, Angel Trifan.