Cele mai citite
 


Brăila: O gravidă şi o persoană cu dializă, aduşi la spital cu elicopterul MAI
vineri, 10 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O gravidă aflată în pragul naşterii şi o persoană dependentă de dializă dintr-o comună din judeţul Brăila au fost transportate, joi, cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI, din Tulcea în municipiul Brăila, unde au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la spital.
O femeie însărcinată intrată mai devreme în travaliu şi un bărbat de 65 de ani, care avea nevoie de dializă, au fost luaţi din comuna Ulmu şi transportaţi cu elicopterul MAI până pe stadionul municipal.
De aici, femeia a fost luată cu o ambulanţă şi transportată la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie, iar bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă.
Este a doua oară în această zi când un elicopter intervine pentru a rezolva urgenţe medicale în judeţul Brăila. Joi dimineaţă, intervenţia unui elicopter SMURD din Bucureşti a salvat viaţa a doi pacienţi din judeţul Brăila, un nou-născut malformaţii cardiace, care a fost transportat la un spital din Capitală şi un pacient din comuna Galbenu, diagnosticat cu atac vascular cerebral, transportat la Spitalul Judeţean Brăila. AGERPRES/ (A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Elicopter SMURD în misiune de salvare a unui nou-născut şi a unui pacient cu atac cerebral Brăila, 9 feb /Agerpres/- Intervenţia unui elicopter SMURD din Bucureşti a dus la salvarea vieţii a doi pacienţi din judeţul Brăila, un nou-născut malformaţii cardiac, pe care l-au transportat la un spital din Capitală şi un pacient din comuna Galbenu, diagnosticat cu atac vascular cerebral, pe care...
Brăila: Femeie însărcinată adusă cu elicopterul MAI din Insula Mare a Brăilei O femeie însărcinată în nouă luni, care intrase în travaliu, a fost transportată la spital cu elicopterul MAI, joi după-amiază, din Insula Mare a Brăilei, izolată din cauza gheţii care s-a format pe Dunăre.
Galaţi: Femeie gravidă salvată cu elicopterul SMURD O femeie gravidă, de 29 ani, din comuna gălăţeană Schela, a fost transportată, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, cu elicopterul SMURD, după ce tentativele de a o duce la o ambulanţă cu o şenilată ISU au eşuat, a anunţat coordonatorul UPU-SMURD Galaţi, Angel Trifan.
Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit în şase urgenţe medicale Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit de la primele ore ale dimineţii pentru acordarea de asistenţă medicală în şase urgenţe medicale, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt.col. Ştefan Stoian.
Brăila: Alţi cinci pacienţi, salvaţi cu elicopterul SMURD şi ambulanţele însoţite de utilaje de deszăpezire Alţi cinci pacienţi din judeţul Brăila care reprezentau urgenţe medicale au fost salvaţi, luni, cu ajutorul elicopterului SMURD şi a ambulanţelor însoţite de utilaje de deszăpezire.
Un copil în stare critică şi pacienţi care au nevoie de dializă, transportaţi cu elicoptere Un copil în stare critică şi pacienţi care au nevoie de dializă, au fost transportaţi, vineri, de elicoptere, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.