Cele mai citite
 


Brăila: Pacient transportat de jandarmi prin zăpadă cu o targă pe o distanţă de patru kilometri
vineri, 10 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un pacient din judeţul Brăila, în vârstă de 76 ani, a fost transportat de jandarmi prin zăpadă cu o targă, pe o distanţă de patru kilometri, după ce uşa ambulanţei în care se afla s-a blocat şi maşina a început să se umple de zăpadă.
'Pacientul primise îngrijirile medicale necesare din partea angajatului SAJ Brăila, însă risca alte complicaţii din cauza frigului, întrucât uşa Ambulanţei s-a blocat şi începea să intre zăpadă. Jandarmii l-au învelit cu pături şi l-au transportat cu o targă, pe o distanţă de aproximativ 4 km, până la domiciliu', a declarat joi purtătorul de cuvânt al IJJ Brăila, Sorin Neftode.
Cazul s-a petrecut la şapte kilometri de oraşul Ianca. Jandarmii au luat legătura cu rudele bolnavului, care au încălzit o cameră, în care putea fi lăsat în siguranţă bătrânul de 76 ani.
Pe timpul deplasării prin nămeţi, jandarmii au avut grijă şi de asistenta de pe Ambulanţă, care reuşea cu greu să treacă prin viscol şi dopurile mari de zăpadă formate pe drum.
Jandarmii brăileni au salvat în aceste zile geroase mai multor persoane blocate pe drumurile din judeţ şi au deblocat din zăpadă 11 maşini, în care se aflau pasageri. AGERPRES/(AS-Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Ambulanţă cu un pacient blocată din cauza sulurilor de zăpadă O ambulanţă a fost blocată cu un pacient marţi pe DJ211B, la doi kilometri de comuna brăilean Victoria, din cauza sulurilor de zăpadă, iar echipele de intervenţie se deplasează la faţa locului pentru eliberarea drumului şi deblocarea salvării.
Brăila: O ambulanţă care transporta la spital o pacientă în comă a fost lovită în intersecţie de o maşină O ambulanţă din Brăila care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi care transporta la spital o pacientă în comă a fost lovită într-o intersecţie din Brăila de o maşină care nu a respectat indicaţiile rutiere.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Brăila: Două persoane din Insula Mare a Brăilei salvate din zăpadă de un elicopter al MAI Două persoane din Insula Mare a Brăilei au fost salvate, vineri, din zăpadă de un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI, din Tulcea, şi au fost transportate pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila.
Brăila: Ambulanţă blocată în zăpadă, în drum spre un copil în convulsii Brăila, 8 feb /Agerpres/ - O ambulanţă care se îndrepta spre comuna brăileană Jirlău, pentru a prelua un copil în convulsii, este blocată în zăpadă la ieşire din oraşul Făurei, la zece kilometri de respectiva localitate.
Crucea Roşie a lansat primul punct de prim ajutor din judeţul Brăila în satul izolat Titcov Crucea Roşie Română a lansat primul punct de prim ajutor din Brăila, care este situat în satul izolat Titcov, din Insula Mare a Brăilei, proiect susţinut financiar de către METRO România şi din fondurile obţinute în cadrul Galei Crucea Roşie din 2012, potrivit unui comunicat remis joi de Crucea Roşie...