Cele mai citite
 


Buzău:Gravidă cu probleme medicale preluată în timpul nopţii pe calea aerului
sâmbătă, 11 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O gravidă cu probleme medicale din localitatea Cochirleanca a fost preluată în noaptea de joi spre vineri cu un elicopter SMURD şi transporată la Maternitatea din Buzău.
Acţiunea de salvare pe timp de noapte a fost organizată de Prefectură în colaborare cu ISU Buzău.
"20 de persoane au fost preluate pe calea aerului în ultimele 24 de ore, printre acestea s-au numărat o gravidă, un bebeluş cu stare febrilă, dar şi persoane mai în vârstă cu afecţiuni cardiace, respiratorii sau cu fracturi ale membrelor", a declarat pentru AGERPRES şeful ISU Buzău, lt.col. Dănuţ Nicolae.
În judeţul Buzău peste 30 de localităţi sunt în continuare izolate, în unele sate din Câmpia Bărăganului zăpada măsoară mai mulţi metri înălţime. AGERPRES/(A-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Un elicopter SMURD, aşteptat pentru a prelua o gravidă din localitatea Mihail Kogălniceanu Un elicopter SMURD este aşteptat la Brăila pentru a prelua o gravidă din localitatea Mihail Kogălniceanu, izolată din cauza sulurilor de zăpadă formate pe şosea, după cum a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian.
Buzău:Trei gravide şi patru bolnavi în stare gravă, preluaţi cu elicopterul Trei femei gravide şi patru bolnavi în stare gravă din şase localităţi înzăpezite din judeţul Buzău vor fi preluaţi, luni după amiază, de un elicopter SMURD şi transportaţi la Spitalul judeţean de Urgenţă Buzău.
Buzău: Opt persoane cu probleme medicale au fost preluate pe calea aerului Opt persoane cu probleme de sănătate din şase localităţi ale judeţul Buzău, grav afectate de nămeţi, au fost preluate marţi cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI.
Brăila: Un bebeluş cu o malfomaţie congenitală la inimă, transportat la Cluj cu un elicopter SMURD Un bebeluş născut în urmă cu o săptămână la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila cu o malfomaţie congenitală la inimă şi care avea nevoie urgentă de operaţie a fost transportat duminică, la Cluj, cu un elicopter SMURD.
IGSU: Peste 400 de persoane asistate medical de paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore Aproape 900 de persoane au fost salvate din diverse situaţii de urgenţă, iar 416 au fost asistate medical de către paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore.
Buzău:Minora accidentată pe trecerea de pietoni, transferată cu un elicopter SMURD la Spitalul Bagdasar-Arseni Minora în vârstă de 16 ani, lovită vineri, de un autoturism, pe trecerea de pietoni, în timp ce mergea la şcoală, se află în stare critică şi a fost transferată cu un elicopter elicopter SMRD la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, a declarat pentru AGERPRES directorul de îngrijiri medicale al Spitalului...