Cele mai citite
 


Hunedoara: Patru persoane au fost transportate la spital din cauza frigului
sâmbătă, 11 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Patru persoane au fost transportate cu ambulanţele la serviciile de urgenţă ale spitalelor, în ultimele 24 de ore, oamenii suferind din cauza frigului de afară, doi dintre pacienţi fiind îngrijiţi la Hunedoara, iar restul la Brad şi Petroşani, a informat vineri Prefectura Hunedoara.
Alte patru persoane, cu probleme sociale, au cerut ajutor la camerele de gardă ale spitalelor şi adăpost împotriva gerului, după ce în timpul nopţii de joi spre vineri temperatura de afară a scăzut sub - 15 grade Celsius.
'În ultimele două săptămâni, Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi echipajele SMURD Hunedoara au transportat un număr de 39 persoane în unităţile şi compartimentele de primiri urgenţă, din care 28 au avut nevoie de îngrijiri cauzate de hipotermie. Totodată, 34 persoane fără adăpost s-au prezentat singure la unităţile şi compartimentele de primiri urgenţă', se menţionează într-un comunicat al Prefecturii Hunedoara.
De la începutul perioadei de ger, trei persoane şi-au pierdut viaţa din cauza frigului, cazurile fiind localizate în oraşele Lupeni şi Uricani. AGERPRES/(AS-Sorin Blada)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalele şi Ambulanţa, avertizate de DSP să asigure medicamente şi linii de gardă în perioada de caniculă Spitalele şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava trebuie să asigure medicamente, materiale sanitare şi linii de gardă cu personal medical în sezonul estival, conform unei recomandări a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, a declarat, pentru AGERPRES, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
S.O.S. de la Managerul Serviciului de Ambulanţă:Judeţul Sibiu are nevoie de încă trei ambulanţe pentru Cod Roşu Judeţul Sibiu mai are nevoie de trei ambulanţe C2 care să facă faţă în cazul unui Cod Roşu, în prezent având doar două, una la SMURD, iar cealaltă la Ambulanţă. La Serviciul de Ambulanţă mai este nevoie de 28 de oameni şi înnoirea a 80 la sută din maşini, care ar trebui casate, a declarat marţi, într-o...
Brăila: Ambulanţele au intervenit în peste 30.000 de cazuri şi au parcurs peste 1,2 milioane km Personalul medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Brăila a fost solicitat să intervină, de la începutul anului, în peste 30.000 de cazuri de urgenţe medicale, ambulanţele efectuând în total peste 1,2 milioane km.
Hunedoara: Un nou modul SMURD se va deschide în Baru, pe DN66, la jumătatea distanţei dintre Haţeg şi Petroşani Un nou modul SMURD va fi deschis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara în localitatea Baru, pe DN 66, la jumătatea distanţei dintre oraşele Haţeg şi Petroşani, scopul urmărit fiind reducerea timpului în care paramedicii pot ajunge la locul unor accidente, a declarat luni şeful ISU...