Cele mai citite
 


Peste 40.000 de locuitori din judeţul Vrancea sunt blocaţi în case
sâmbătă, 11 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 40.000 de cetăţeni din judeţul Vrancea (nord-est de Bucureşti) sunt blocaţi în zăpadă de aproximativ şapte zile, arată o statistică a Consiliului Judeţean Vrancea.
Conform documentului, sunt izolate 69 de sate din nouă comune.
În această dimineaţă, un elicopter al SMURD a preluat două persoane bolnave din zona de sud a judeţului.AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 40.000 de vrânceni sunt blocaţi în case Peste 40.000 de cetăţeni din judeţul Vrancea sunt blocaţi în zăpadă de aproximativ şapte zile, arată o statistică a Consiliului Judeţean Vrancea.
Brăila: Un elicopter SMURD, aşteptat pentru a prelua o gravidă din localitatea Mihail Kogălniceanu Un elicopter SMURD este aşteptat la Brăila pentru a prelua o gravidă din localitatea Mihail Kogălniceanu, izolată din cauza sulurilor de zăpadă formate pe şosea, după cum a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian.
USL solicită premierului Ungureanu să-i demită pe prefecţii din mai multe judeţe afectate de zăpadă Uniunea Social Liberală îi solicită primului-ministru Mihai-Răzvan Ungureanu demiterea prefecţilor din judeţele Bacău, Vrancea, Buzău, Ialomiţa, Galaţi, Brăila şi Constanţa - judeţe afectate de căderile masive de zăpadă - pentru neîndeplinirea atribuţiilor sau împiedicarea îndeplinirii acestora de către...
Vrancea: Cadavrul unui cetăţean turc, găsit sub zăpadă în preajma gării din localitatea Gugeşti D. Iusein, un bărbat de cetăţenie turcă dar care avea reşedinţa actuală în comuna vrânceană Gugeşti, a fost găsit mort după ce s-a aflat mai multe zile îngropat în zăpadă într-o lizieră din preajma liniei ferate din apropierea gării din localitate.
Sudul ţării, aproape paralizat de zăpadă şi viscol (sinteză) Drumuri naţionale şi judeţene blocate, zeci de localităţi izolate, sute de maşini rămase înzăpezite, reţele de electricitate avariate, transport feroviar care se desfăşoară cu dificultate, curse aeriene anulate, şcoli închise - sunt consecinţele căderilor masive de zăpadă şi ale viscolului, care de mai...
MAI: O situaţie foarte dificilă din cauza condiţiilor meteorologice se înregistrează în judeţul Vrancea O situaţie foarte dificilă din cauza condiţiilor meteorologice se înregistrează în judeţul Vrancea, a afirmat luni, într-o conferinţă de presă, Mihai Capră, secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI).