Cele mai citite
 


Peste 40.000 de vrânceni sunt blocaţi în case
sâmbătă, 11 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 40.000 de cetăţeni din judeţul Vrancea sunt blocaţi în zăpadă de aproximativ şapte zile, arată o statistică a Consiliului Judeţean Vrancea.
Conform documentului, sunt izolate 69 de sate din nouă comune.
În această dimineaţă un elicopter al SMURD a preluat două persoane bolnave din zona de sud a judeţului. AGERPRES/(AS-Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 40.000 de locuitori din judeţul Vrancea sunt blocaţi în case Peste 40.000 de cetăţeni din judeţul Vrancea (nord-est de Bucureşti) sunt blocaţi în zăpadă de aproximativ şapte zile, arată o statistică a Consiliului Judeţean Vrancea.
Brăila: Un elicopter SMURD, aşteptat pentru a prelua o gravidă din localitatea Mihail Kogălniceanu Un elicopter SMURD este aşteptat la Brăila pentru a prelua o gravidă din localitatea Mihail Kogălniceanu, izolată din cauza sulurilor de zăpadă formate pe şosea, după cum a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian.
Vrancea: Cadavrul unui cetăţean turc, găsit sub zăpadă în preajma gării din localitatea Gugeşti D. Iusein, un bărbat de cetăţenie turcă dar care avea reşedinţa actuală în comuna vrânceană Gugeşti, a fost găsit mort după ce s-a aflat mai multe zile îngropat în zăpadă într-o lizieră din preajma liniei ferate din apropierea gării din localitate.
Galaţi: Şapte drumuri naţionale şi 19 judeţene, blocate de zăpadă şi viscol Galaţi, 6 feb /Agerpres/- Un număr de 26 drumuri, dintre care şapte naţionale, din judeţul Galaţi, sunt blocate din cauza zăpezii şi viscolului.
USL solicită premierului Ungureanu să-i demită pe prefecţii din mai multe judeţe afectate de zăpadă Uniunea Social Liberală îi solicită primului-ministru Mihai-Răzvan Ungureanu demiterea prefecţilor din judeţele Bacău, Vrancea, Buzău, Ialomiţa, Galaţi, Brăila şi Constanţa - judeţe afectate de căderile masive de zăpadă - pentru neîndeplinirea atribuţiilor sau împiedicarea îndeplinirii acestora de către...
MAI: O situaţie foarte dificilă din cauza condiţiilor meteorologice se înregistrează în judeţul Vrancea O situaţie foarte dificilă din cauza condiţiilor meteorologice se înregistrează în judeţul Vrancea, a afirmat luni, într-o conferinţă de presă, Mihai Capră, secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI).