Cele mai citite
 


Sibiu: Un tânăr de 29 de ani a murit din cauza frigului
sâmbătă, 11 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un tânăr de 29 de ani a murit, vineri, din cauza frigului, acesta fiind cel de al doilea caz de deces înregistrat de la începutul anului provocat de hipotermie, a anunţat, printr-un comunicat remis AGERPRES, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).
"În ultimele 24 de ore, din cauza temperaturilor scăzute, pe raza municipiului Sibiu, s-a înregistrat un caz de deces din cauza hipotermiei. La solicitarea venită prin sistemul 112, un echipaj al ambulanţei SMURD a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Cpt. Dumitru Croitoru' din judeţul Sibiu a intervenit pentru acordarea primului ajutor unei persoane de sex bărbătesc, în vârstă de aproximativ 29 de ani, căzută în stradă pe şoseaua Alba Iulia, în municipiul Sibiu", se arată în comunicat.
La sosirea echipajului SMURD, bărbatul se afla în stop cardio-respirator neresuscitat. Victimei i s-au acordat manevre de resuscitare şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Sibiu.
Persoanele fără adăpost, aflate în dificultate, pot beneficia de servicii sociale la Adăpostul de Noapte din str. Piaţa Iancu de Hunedoara nr. 8 şi la Asociaţia ''Breaking the Wall''- ''Casa Bună'', str. E.A. Bieltz, nr. 69 din Sibiu. AGERPRES/(AS-Isabela Paulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ISU Alba, implicat în derularea a două proiecte cu fonduri europene Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Unirea' Alba este implicat în derularea a două proiecte cu fonduri europene, având ca obiective îmbunătăţirea managementului şi gestionării eficiente a situaţiilor de urgenţă şi creşterea siguranţei cetăţenilor, a declarat, joi, inspectorul şef al ISU, colonel...
Prahova: Peste 6.000 de urgenţe, gestionate de ISU în acest an Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Şerban Cantacuzino' Prahova a prezentat marţi bilanţul pe acest an, potrivit căruia echipajele ISU au intervenit la 6.104 situaţii de urgenţă înregistrate în judeţ.
Sibiu: Unitatea de Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean, extinsă şi renovată Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu a fost extinsă şi renovată, aici fiind primiţi anual peste 60.000 de pacienţi din judeţele Sibiu, Alba şi Braşov, a anunţat marţi, conducerea unităţii spitaliceşti.
Alba: Două ambulanţe SMURD de terapie intensivă, în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Două ambulanţe SMURD, de terapie intensivă - tip C, proiectate şi construite în conformitate cu normele europene, au intrat joi în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Unirea' Alba, prin realocare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Banat' Timiş.
Alba: Peste 13.000 de intervenţii în cinci ani de funcţionare a SMURD Peste 13.000 de intervenţii au fost înregistrate de la înfiinţarea, în urmă cu cinci ani, a Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Alba, care funcţionează în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Unirea' din 16 octombrie 2009, prin echipaje ce încadrează ambulanţe...
Brăila: Unitatea de Primiri Urgenţe funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24 Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24, ultimul medic fiind angajat chiar săptămâna trecută, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu.