Cele mai citite
 


Vaslui: Salvarea a ajuns cu o întârziere de patru ore la o solicitare
sâmbătă, 11 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Salvarea a ajuns, vineri, cu o întârziere de aproximativ patru ore la un copil de un an şi opt luni, cu febră, din localitatea Boţeşti, judeţul Vaslui, din cauza unui drum judeţean blocat.
Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, ambulanţa nu a putut ajunge în timp optim la solicitare din cauza unui TIR care a derapat şi a blocat accesul spre localitatea în care se afla copilul.
''Am fost nevoiţi să apelăm la sprijinul celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi la Armată. Intervenţia la acest caz a durat patru ore. Pe toată perioada în care ambulanţa a stat blocată, echipajul medical a ţinut legătura telefonic cu mama copilului, spunându-i cum să procedeze pentru ca viaţa fiului ei să nu fie pusă în pericol'', a declarat pentru AGERPRES managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.AGERPRES/(AS - Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Ambulanţă SMURD nefolosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională O ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, care se află în dotarea SMURD Vaslui din luna octombrie a anului trecut, dar nu a putut fi folosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională de săptămâna viitoare, a anunţat, luni, la Vaslui, Raed Arafat. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a...
Vaslui: Intervenţie ISU la Huşi pentru salvarea unui bărbat inconştient în cabina macaralei Două echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean intervin pentru salvarea unui bărbat aflat inconştient în cabina unei macarale din curtea unei societăţi comerciale din municipiul Huşi.
Vaslui: Misiuni dificile pentru lucrătorii de la ambulanţă la Vutcani şi Doagele Drumurile impracticabile au îngreunat pe parcursul nopţii misiunile Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vaslui.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie O ambulanţă de la Staţia Bârlad a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, luni dimineaţă, într-un accident de circulaţie. Ambulanţa se deplasa la o solicitare, iar în dreptul Grădinii Publice din Bârlad a intrat în coliziune cu un autoturism.
Arad: Serviciul de Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi-au unit dispeceratele Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat, vineri, la inaugurarea Dispeceratului medical integrat de la Arad, că prin unirea celor două dispecerate - de la Serviciul de Ambulanţă şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) - s-a urmărit eficientizarea acestor...
Vaslui: Ambulanţa şi pompierii nu pot ajunge la o solicitare din cauza drumului impracticabil Echipele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui au fost solicitate miercuri la amiază să intervină în cazul unui bărbat în stare de inconştienţă şi al unei femeie decedate, cel mai probabil în urma intoxicaţiei cu monoxid de carbon...