Cele mai citite
 


Arad: Campanie de ajutorare a sinistraţilor din judeţele Vrancea şi Buzău
duminică, 12 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prefectura Arad, împreună cu Filiala judeţeană de Cruce Roşie, Primăria Municipiului Arad şi Consiliul Judeţean, demarează o campanie de ajutorare a românilor afectaţi de zăpezi din Vrancea şi Buzău.
Astfel, începând de duminică, 12 februarie, arădenii sunt aşteptaţi să facă donaţii la cortul special amenajat în acest sens, amplasat pe platoul din faţa Palatului administrativ al municipiului Arad.
''Am răspuns apelului lansat de ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, de a-i sprijini pe românii aflaţi în zonele calamitate. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-a mobilizat şi a decis amenajarea unui spaţiu unde să fie colectate ajutoarele. Aşteptăm persoanele fizice şi companiile să se alăture campaniei prin care arădenii îi ajută pe românii aflaţi în dificultate', a declarat sâmbătă, prefectul Laurenţiu Călin Bibarţ.
Potrivit prefectului Bibarţ, colectarea de ajutoare se va face duminică, 12 februarie, între orele 8.00 - 20.00, respectiv luni, 13 februarie, între orele 8.00 - 17.00, urmând ca luni la orele serii, transportul cu ajutoare din partea judeţului Arad să plece spre zonele afectate.
'Precizăm că nu se colectează obiecte de îmbrăcăminte, ci doar produse alimentare neperisabile, precum şi apa minerală sau apă plată', a mai adăugat prefectul. AGERPRES/(AS - Ioan Weisl)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj 2) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj 3) Autorităţile din mai multe judeţe au organizat, luni, acţiuni de strângere, transportare şi distribuire de ajutoare pentru persoanele sinistrate din judeţele în care există localităţi izolate din cauza ninsorilor abundente din ultima perioadă.
Vrancea: Maşini de intervenţie pentru ISU Vrancea, printr-un proiect finanţat prin POR Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Anghel Saligny" Vrancea va primi 10 maşini noi printr-un proiect european finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.
Arad: Consiliul Judeţean şi Spitalul Judeţean de Urgenţă demarează campania '"Ghioceii prevenţiei cardiace" Consiliul Judeţean (CJ) şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU), împreună cu membrii Comisiei consultative din care fac parte Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), Direcţia de Sănătate Publică (DSP) şi Patronatul Medicilor de Familie (MPF), pregătesc începerea campaniei intitulate "Ghioceii...
Arad: Şefa secţiei de Psihiatrie a SCJU, vizată de percheziţiile în dosarul instrumentat de Parchetul de pe lângă ÎCCJ Arad, 31 mai /Agerpres/- Poliţiştii arădeni au percheziţionat, marţi, cabinetele unor medici de pe reza judeţului, între care şi la cel al prof. dr. Delia Marina Podea, şeful Secţiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, care este suspectată de faptul că ar fi solicitat bani de la...