Cele mai citite
 


Ilfov: Colaborare între MApN, prefectură, primăria Buftea, ISU şi Crucea Roşie pentru strângerea de alimente
duminică, 12 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Câteva mii de conserve, sute de litri de apă şi sute de pâni au fost strânse, sâmbătă, în urma unei acţiuni organizate de prefectul judeţului Ilfov, Dan Baranga, în colaborare cu primarul oraşului Buftea, Stoica Ion, cu sprijinul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Codrii Vlăsiei, ai Ministerului Apărării Naţionale şi organizaţiei Crucea Roşie.
În urma demersului prefectului de Ilfov, Dan Baranga, au fost colectate 3000 de conserve de mazăre şi fasole, 700 de pâini, 600 de litri de apă, peste 1000 de conserve de fasole iahnie, peste 600 de conserve cu pate de ficat, 840 de kg de orez şi 744 borcane cu zacuscă.
Potrivit prefectului judeţului Ilfov, Dan Baranga, alimentele vor fi transportate în zonele afectate de ninsori şi viscol cu un camion aparţinând Ministerului Apărării Naţionale. Alimentele vor fi puse la dispoziţia comandamentului special creat, în vederea distribuirii către populaţie.AGERPRES/(AS - Cristina Tatu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj 2) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
Dolj: Prefectura, IJSU şi Crucea Roşie au lansat o campanie de donaţii pentru persoanele sinistrate din Galaţi Instituţia Prefectului Judeţului Dolj, Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi Crucea Roşie au lansat, luni, o campanie de donaţii pentru sprijinirea persoanele grav afectate de inundaţiile din judeţul Dolj.
Crucea Roşie a lansat un apel umanitar de urgenţă pentru susţinerea persoanelor sinistrate Crucea Roşie a lansat un apel umanitar de urgenţă pentru susţinerea persoanelor sinistrate, care nu îşi pot procura singure hrana, anunţă organizaţia într-un comunicat de presă remis joi AGERPRES.
Crucea Roşie Română a trimis în zonele afectate de ninsoare peste 12 tone alimente Crucea Roşie Română a trimis în zonele afectate de căderile masive de zăpadă peste 12 tone de alimente greu perisabile, apă şi pâine, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei.
Prahova: Alimentarea cu apă din sursa contaminată, oprită total la Breaza; ISU asigură apa potabilă Ploieşti, 15 feb/ Agerpres/- Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova şi operatorul Hidro Prahova continuă să asigure transportul de apă potabilă cu cisterne în oraşul Breaza, în condiţiile în care autorităţile au oprit total alimentarea cu apă din sursa contaminată cu bacteria Clostridium...