Cele mai citite
 


68 de persoane au decedat până în prezent din cauza hipotermiei
luni, 13 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul total al decedaţilor din cauza hipotermiei se ridică la 68, potrivit datelor prezentate duminică de secretarul de stat în Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), Mihai Capră.
El a precizat că în prezent sunt blocate 81 de drumuri judeţene, iar 36 de localităţi sunt izolate. Cele mai multe, respectiv 30, se regăsesc în judeţul Vrancea.
Mihai Capră a mai arătat că 16 localităţi nu sunt alimentate cu energie electrică, dintre care 14 sunt în judeţul Buzău.
Reprezentantul Ministerului Administraţiei şi Internelor a subliniat că 201 persoane au primit asistenţă medicală sâmbătă şi că s-au mai înregistrat încă trei cazuri de deces, două în judeţul Argeş (centru sud) şi unul în Teleorman (sud).
Astfel, el a arătat că numărul total al decedaţilor din cauza hipotermiei se ridică în prezent la 68. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MAI: 68 de persoane au decedat până în prezent din cauza hipotermiei Numărul total al decedaţilor din cauza hipotermiei se ridică la 68, potrivit datelor prezentate duminică de secretarul de stat în MAI, Mihai Capră.
Un centru de asistenţă medicală va fi deschis în Ferentari şi face parte dintr-un proiect mai amplu de dezvoltare a cartierului Un centru care va sigura asistenţă medicală persoanelor care locuiesc în cartierul bucureştean Ferentari va fi inaugurat în curând, demersul fiind parte a programului Proiectul Ferentari, a anunţat joi secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat.
Centrul Naţional de Formare în Asistenţă Medicală de Urgenţă de la Târgu Mureş ar putea deveni centru de instruire NATO Şeful Departamentului pentru situaţii de urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, secretarul de stat Raed Arafat, a declarat sâmbătă că Centrul Naţional de Formare în asistenţă medicală de Urgenţă de la Târgu Mureş ar putea deveni centru de instruire pentru specialişti din cadrul Centrului NATO de...
IGSU: Peste 140 de localităţi izolate din punct de vedere al accesului la drumuri principale Un număr de 142 de localităţi sunt izolate din punct de vedere al accesului la drumurile principale, dintre care 75 în Buzău şi 29 în Vrancea, a afirmat, joi, pentru AGERPRES, Daniela Silvi, reprezentant al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).
Un centru de formare şi pregătire în descarcerare şi asistenţă medicală de urgenţă se va înfiinţa la Cluj Judeţul Cluj va avea un centru de pregătire a paramedicilor de pe ambulanţele SMURD, prin amenajarea unui spaţiu adecvat, investiţie aparţinând Fundaţiei pentru SMURD, condusă de dr.Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
MAI: 54 de localităţi sunt izolate, potrivit datelor de la ora 12,00 Un număr de 54 de localităţi din ţară sunt izolate, dintre care 21 în judeţul Vrancea, potrivit datelor de la ora 12,00, a precizat luni, într-o conferinţă de presă, secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) Mihai Capră.