Cele mai citite
 


MAI: 68 de persoane au decedat până în prezent din cauza hipotermiei
luni, 13 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul total al decedaţilor din cauza hipotermiei se ridică la 68, potrivit datelor prezentate duminică de secretarul de stat în MAI, Mihai Capră.
El a precizat că în prezent sunt blocate 81 de drumuri judeţene, iar 36 de localităţi sunt izolate. Cele mai multe, respectiv 30, se regăsesc în judeţul Vrancea.
Mihai Capră a mai arătat că 16 localităţi nu sunt alimentate cu energie electrică, dintre care 14 sunt în judeţul Buzău.
Reprezentantul Ministerului Administraţiei şi Internelor a subliniat că 201 persoane au primit asistenţă medicală sâmbătă şi că s-au mai înregistrat încă trei cazuri de deces, două în judeţul Argeş şi unul în Teleorman.
Astfel, el a arătat că numărul total al decedaţilor din cauza hipotermiei se ridică în prezent la 68. AGERPRES/(A - Florentina Peia)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
68 de persoane au decedat până în prezent din cauza hipotermiei Numărul total al decedaţilor din cauza hipotermiei se ridică la 68, potrivit datelor prezentate duminică de secretarul de stat în Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), Mihai Capră.
IGSU: Peste 140 de localităţi izolate din punct de vedere al accesului la drumuri principale Un număr de 142 de localităţi sunt izolate din punct de vedere al accesului la drumurile principale, dintre care 75 în Buzău şi 29 în Vrancea, a afirmat, joi, pentru AGERPRES, Daniela Silvi, reprezentant al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).
Buzău:Alpinişti din Ungaria şi Cluj acordă asistenţă medicală în satele izolate Mai mulţi alpinişti pe schiuri veniţi din Ungaria şi din judeţul Cluj au venit în zona sud a judeţului Buzău pentru a acorda asistenţă medicală în satele izolate de nămeţi.
MAI: 54 de localităţi sunt izolate, potrivit datelor de la ora 12,00 Un număr de 54 de localităţi din ţară sunt izolate, dintre care 21 în judeţul Vrancea, potrivit datelor de la ora 12,00, a precizat luni, într-o conferinţă de presă, secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) Mihai Capră.
Nicolăescu:Secretarul de stat pentru asistenţă medicală trebuie să operaţionalizeze programul de cancer până la finele lunii Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat vineri la dezbaterea în Comisiile reunite de buget-finanţe a bugetului MS că secretarul de stat pentru asistenţă medicală a fost însărcinat să revizuiască până la finele lunii februarie programul naţional de oncologie şi să-l reaşeze pe principii care...
Hunedoara: Asistentă medicală anchetată pentru uciderea propriului bebeluş O asistentă medicală de la spitalul din Petroşani este anchetată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara pentru infracţiunea de omor calificat comis asupra unui membru de familie deoarece în noaptea de Anul Nou a născut o fetiţă care a murit după ce a fost aruncată într-un container...