Cele mai citite
 


Mehedinţi: Persoanele care efectuează dializă şi femeile gravide, internate în spital
luni, 13 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prefectul judeţului Mehedinţi, Ion Mîţu, a solicitat autorităţilor medicale să înceapă de duminică demersurile de internare a bolnavilor care efectuează dializă şi a femeilor gravide, în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin.
Prefectul a precizat, la şedinţa Comandamentului judeţean care a avut loc sâmbătă noapte, că măsura este luată în scopul prevenirii blocării autovehiculelor care îi transportă pe drumurile înzăpezite, în timpul deplasării acestora de la domicilii la unitatea spitalicească, împrejurare care le-ar putea pune în pericol viaţa.
Reprezentantul Guvernului în teritoriu a mai arătat că mulţi bolnav,i de mai multe ori pe săptămână, sunt nevoiţi să ajungă la spital pentru tratament de la zeci de kilometri.
Potrivit prefectului Ion Mîţu, soluţia adoptată în cadrul Comandamentului judeţean de iarnă îi va proteja pe bolnavi şi nu-i va expune temperaturilor joase înregistrate în judeţ şi nici riscului de a rămâne blocaţi în troienele de zăpadă.AGERPRES/ (AS-Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin riscă să rămână fără energie electrică Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Drobeta Turnu Severin riscă să rămână fără energie electrică începând cu luna iulie din cauza neplăţii către CEZ Distribuţie a facturilor restante în valoare de aproximativ 200.000 lei.
Mehedinţi: La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin nu există deficit de medicamente Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin nu înregistrează deficit de medicamente destinate tratării bolnavilor în ambulatoriu sau internaţi, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul general al societăţii de management Tetraedru Medical Consulting, Dorel Dumitraş.
Mehedinţi: Măsuri de acordare a asistenţei spitaliceşti pacienţilor dializaţi şi a femeilor gravide în cazul producerii de ninsori Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a finalizat acţiunea de inventariere pe comune a persoanelor supuse procedurilor de dializă şi a femeilor gravide care necesită internarea temporară în unităţile spitaliceşti în cazul în care în zonă se vor produce căderi masive de zăpadă, a declarat luni...
Mehedinţi:Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin a primit sponsorizări în valoare de aproximativ 750.000 lei În anul 2012 Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a primit sponsorizări de la diferite entităţi economice din ţară şi străinătate în valoare de 747.870 lei, a declarat marţi, pentru AGERPRES, managerul Nicoleta Manu.
Mehedinţi: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin are conturile blocate Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin are conturile blocate din cauza unor arierate de peste un milion de lei înregistrate în perioada iunie-august, a declarat joi pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Investiţie finalizată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Lucrările de modernizare la secţia ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin au fost finalizate vineri, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, Adrian Duicu.