Cele mai citite
 


Alis Grasu: Ambulanţele ajung cu dificultate pe străduţele laterale şi pe cele dintre blocuri
marţi, 14 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ambulanţele ajung cu greutate pe străzile laterale şi pe cele dintre blocuri, pentru că se circulă dificil şi asta în detrimentul timpului de ajungere la cazuri, a declarat luni, pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.
"Încă din timpul nopţii s-a aşternut un nou strat de zăpadă peste cel vechi, ceea ce îngreunează mult circulaţia. Am avut situaţii când un tir blocat pe străduţe a împiedicat ajungerea ambulanţei şi echipajul a trebuit să ajungă pe jos", a spus dr. Alis Grasu.
Potrivit dr. Alis Grasu, problemele cele mai mari sunt în ceea ce priveşte ajungerea ambulanţelor pe străzile dintre blocuri, exact acolo unde sunt solicitări mai multe.
Ea a precizat că au fost mobilizate echipele din tura de marţi, pentru a suplimenta echipajele.
"În ceea ce priveşte numărul solicitărilor din ultimele 24 de ore, acestea au fost 1.165, cu 675 de urgenţe. Pentru noaptea aceasta echipajele sunt chemate mai devreme cu două ore la serviciu şi rămân în continuare", a spus dr. Grasu, adăugând că "nu sunt atât de multe maşini pentru a alcătui mai multe echipaje". AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SABIF: 1.079 de solicitări înregistrate în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore 1.079 de solicitări, dintre acestea 710 au reprezentat urgenţe de cod roşu şi galben, a declarat luni pentru AGERPRES managerul SABIF, Alis Grasu.
Peste 3.600 de solicitări la ambulanţă în regiunea Bucureşti-Ilfov între 31 decembrie şi 3 ianuarie Peste 3.600 de persoane au apelat la serviciul de ambulanţă în perioada 31 decembrie - 3 ianuarie, peste 2.000 de cazuri fiind urgenţe de cod roşu şi cod galben, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu (SABIF): Aproape 1.300 de solicitări la Ambulanţă în ultimele 24 de ore Aproape 1.300 de persoane din Bucureşti şi Ilfov au sunat la Ambulanţă de duminică până luni dimineaţă, a declarat, pentru AGERPRES, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SABIF), dr. Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu: Peste 1.500 de solicitări la Ambulanţă în ultimele 24 de ore Un număr de 1.537 de solicitări au fost înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov de miercuri dimineaţă de la ora 8,00 până joi dimineaţă la aceeaşi oră, a declarat, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu: 1.454 de solicitări la Ambulanţă în ultima perioadă Un număr de 1.454 de solicitări au fost înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov de joi de la ora 8,00 până vineri la ora 10,00, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu (SABIF): Peste 3.000 de solicitări la Ambulanţă de luni până miercuri Peste 3.000 de persoane din Bucureşti şi Ilfov au solicitat Serviciul de Ambulanţă de luni dimineaţă de la ora 8,00, până miercuri la ora 14,00, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, dr. Alis Grasu.