Cele mai citite
 


Olt: Bolnavii care necesită dializă au fost internaţi la spitalul din Slatina
marţi, 14 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bolnavii care necesită dializă şi nu au domiciliul sau rude în municipiul Slatina au fost internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă până când vremea va permite transportul acestora în siguranţă, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Alin Băsăşteanu.
Acesta a menţionat că la spitalul din Slatina sunt internaţi pentru dializă 47 de pacienţi, toţi domiciliaţi în alte localităţi decât municipiul reşedinţă de judeţ.
Băsăşteanu a spus că pentru a preveni situaţiile de deces din cauza hipotermiei în rândul persoanelor fără adăpost şi al celor care locuiesc în spaţii neîncălzite, la Centrul pentru Îngrijire şi Asistenţă Socială Slatina şi la Clubul Pensionarilor Slatina au fost cazate 19 persoane aflate în situaţia amintită, iar la Spitalul Caracal două persoane.
Judeţul Olt se află, de duminică seară, sub cod portocaliu de ninsoare şi viscol şi din cauza condiţiilor meteo, luni, toate şcolile sunt închise iar traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă.
Reprezentantul ISU Olt a mai anunţat că deocamdată se circulă pe toate drumurile naţionale şi judeţene din Olt şi nu sunt localităţi fără energie electrică. În ultimele două zile mai multe drumuri judeţene au fost blocate din cauza ninsorii, dar au fost redeschise luni traficului. În prezent se intervine cu utilaje de deszăpezire pe toate drumurile din Olt. AGERPRES/(AS, Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Peste 40 de persoane care necesită dializă şi 11 gravide vor fi internate în spitale înainte să înceapă viscolul Bolnavii care au nevoie de dializă în următoarele două zile şi 11 femei gravide vor fi internate în unităţile sanitare din judeţ începând de vineri seara, a declarat vineri, pentru AGERPRES, prefectul judeţului Olt, Cătălin Rotea, care a menţionat că această măsură a fost luată în condiţiile în care...
Olt: 64 de pacienţi care au nevoie de dializă rămân internaţi până când încetează ninsoarea Pacienţii care au nevoie de dializă şi au domiciliile la distanţă mare faţă de muncipiul Slatina au fost transportaţi la Slatina unde rămân internaţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi un centru de dializă privat, până când încetează ninsoarea şi dispare pericolul blocării drumurilor din cauza zăpezii...
Olt: 69 de pacienţi care au nevoie de dializă, internaţi în spital Bolnavii care au nevoie de dializă au rămas în spital până la îmbunătăţirea condiţiilor meteo pentru a nu risca să rămână blocaţi în ambulanţe ori să nu poată fi aduşi la dializă, au anunţat miercuri reprezentanţii Prefecturii Olt.
Vaslui: Bolnavii blocaţi din cauza zăpezii au fost preluaţi de ambulanţe Doi bolnavi care nu au putut ajunge, vineri, la Centrul de Dializă din Vaslui şi un pacient care suferea de colică renală şi hipertensiune, au fost salvaţi, în urma unei intervenţii a echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Podul Înalt' al judeţului Vaslui şi a drumarilor. Pompierii...
Localităţi izolate şi fără curent electric, şcoli închise din cauza ninsorilor (grupaj 3) Mai multe localităţi din diferite judeţe ale ţării sunt izolate şi au rămas fără curent electric, din cauza ninsorilor abundente căzute în ultima perioadă. De asemenea, multe şcoli din mediul rural sau chiar urban sunt închise din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.
Brăila: A fost instituit serviciul de permanenţă în toate primăriile, ca urmare a Codului Portocaliu de ninsoare Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila a dispus vineri, în şedinţă extraordinară, instituirea serviciului de permanenţă în toate primăriile din judeţ, ca urmare a atenţionării de Cod Portocaliu de ninsoare şi vânt, emisă pentru perioada 16 ianuarie, ora 20,00 - 17 ianuarie, ora 20,00.