Cele mai citite
 


Prahova: Persoane care au nevoie de dializă şi femei gravide - internate preventiv în unităţile sanitare din judeţ
luni, 13 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ploieşti, 13 feb /Agerpres/- Zeci de persoane care necesită dializă şi peste o sută de femei însărcinate au fost internate în ultimele două zile în unităţi spitaliceşti din judeţ, pentru a se evita situaţiile în care acestea nu ar fi putut primi îngrijiri medicale din cauza drumurilor impracticabile.
Potrivit unui comunicat al Prefecturii Prahova remis, luni, ca urmare a condiţiilor meteorologice, 71 de persoane dializate au fost transportate şi internate în spitalele din municipiul Ploieşti şi la Centrul de Dializă IHS din Buşteni.
De asemenea, un număr de 154 de femei gravide au fost internate în secţiile de obstetrică-ginecologie ale spitalelor din Ploieşti şi Câmpina.
Conform datelor oferite de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, DN 1D Albeşti-Urziceni a fost blocat total, pe DN 1 Bucureşti-Ploieşti se circulă cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală mai mare de 7,5 tone, pe DN 1A Ploieşti - Buftea este instituit acelaşi tip de restricţie, iar DN 1B Ploieşti-Buzău este blocat, filtre ale Poliţiei existând la Ploieşti, Albeşti şi Mizil.
De asemenea, sunt blocate şi DJ 100 C - Mizil - Fulga - Sălciile; DJ 102 D - Mizil - Baba Ana - Boldeşti Grădiştea - Sălciile; DJ 102 H - Mizil - Satul Nou; DJ 100 B -tronsonul Drăgăneşti - Bărăitaru - Fulga şi tronsonul Balta Doamnei - Gherghiţa; DJ 101 A - Şirna - Hăbud; DJ 146 - Colceag - Măgula - DN 1D; DJ 102 N - Parepa - DN 1D. AGERPRES/(AS-Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Şeful Direcţiei Finanţelor Publice Ploieşti, arestat preventiv, dus la Spitalul Penitenciar Jilava Directorul general al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Ploieşti, Daniel Petre, arestat pentru luare de mită, a fost transferat, miercuri, la Spitalul Penitenciar Jilava, după ce, cu o seară înainte, acesta a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti cu o afecţiune...
Prahova:Femeia care şi-a abandonat bebeluşul în pădure şi concubinul ei, arestaţi pentru tentativă de omor calificat Femeia care şi-a abandonat bebeluşul la marginea unei păduri din comuna prahoveană Berceni, aflată în apropiere de Ploieşti, şi concubinul acesteia au fost arestaţi preventiv, joi, pentru o perioadă de 29 de zile, aceştia fiind acuzaţi de tentativă de omor calificat.
Prahova: Ploieştean arestat pentru falsificarea unor documente de încadrare în grad de handicap Un ploieştean, angajat al unei unităţi medicale, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind suspectat de faptul că, timp de doi ani, a falsificat acte medicale ce au stat la baza încadrării în diferite grade de handicap a unui număr de 12 persoane.
Prahova: Un bărbat a fost grav rănit după ce o ambulanţă l-a lovit pe trecerea de pietoni Un bărbat a fost grav rănit după ce o ambulanţă l-a accidentat, miercuri, pe o trecere de pietoni din Ploieşti.
Prahova: Alexandru Băloi, trimis în judecată de DNA, nu mai este manager al Spitalului Judeţean Ploieşti Ploieşti, 28 sep/ Agerpres/- Medicul Alexandru Băloi, trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru luare de mită în formă continuată, nu mai este manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, contractul de management al acestuia fiind reziliat luni.
Prahova: Ambulanţă implicată într-un accident la Ploieşti; cinci persoane, între care asistenta şi pacientul, rănite Cinci persoane au fost rănite, duminică seară, într-un accident care a avut loc într-o intersecţie din zona de nord a Ploieştiului şi în care au fost implicate o ambulanţă a Serviciului Judeţean Prahova, aflată în misiune, şi un autoturism.