Cele mai citite
 


Un avion care urma să decoleze a ieşit de pe pista Aeroportului din Craiova
marţi, 14 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un avion cu 48 de călători la bord care urma, luni, să decoleze de pe Aeroportul din Craiova (sud), a ieşit de pe pistă din cauza zăpezii.
Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat a precizat pentru AGERPRES că o persoană a avut nevoie de asistenţă SMURD şi a fost transportată la spital, fără să aibă probleme majore.
Directorul Aeroportului din Craiova, Mircea Dumitru, a declarat pentru AGERPRES că avionul trebuia să decoleze la ora 10,15, însă din cauza condiţiilor meteo a plecat spre Timişoara (vest) cu o întârziere de 45 de minute. Potrivit directorului Aeroportului din Craiova, avionul nu a mai putut pleca spre destinaţie, pentru că în momentul în care urma să decoleze ''a ieşit din decor'', pasagerii fiind însă în siguranţă.
''În momentul în care avionul se pregătea să decoleze, din cauza zăpezii a derapat şi a ieşit din decor în dreapta. Pasagerii care urmau să plece la Timişoara sunt în siguranţă'', a declarat directorul Mircea Dumitru. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raed Arafat:Lansarea componentei SMURD în zona Sebeş creşte capacitatea de intervenţie Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat, fondatorul SMURD, a declarat, vineri, la Sebeş, că anul acesta au fost alocate fonduri pentru achiziţionarea a două elicoptere, dintre care unul va înlocui, în iulie, elicopterul de Poliţie de la Iaşi, iar cu celălalt se va inaugura, în septembrie...
Până în 2014 va continua programul de dotare cu elicoptere a punctelor regionale, susţine dr. Raed Arafat Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat a declarat vineri, la Târgu Mureş, că în cadrul asistenţei medicale de urgenţă, până în 2014, vor fi continuate investiţiile pentru dotarea cu elicoptere a celor opt puncte regionale.
Dr. Arafat: Elicopterul din dotarea SMURD e al doilea din cele şase pentru asistenţa de urgenţă Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat, marţi, că noul elicopter din dotarea SMURD este al doilea din cele şase achiziţionat prin acordul-cadru semnat de Ministerul Sănătăţii pe patru ani pentru asistenţa de urgenţă.
Raed Arafat: Asistenţa medicală de urgenţă este bine reglementată Bucureşti, 24 mai /Agerpres/ - Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat afirmă că, în prezent, legislaţia permite existenţa unui sistem privat în asistenţa medicală de urgenţă sub o formă bine reglementată.
Raed Arafat: Avionul medical permite efectuarea unor misiuni ce nu pot fi făcute de elicopterele SMURD Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat a declarat, vineri, că avionul medical destinat SMURD, achiziţionat prin contribuţia de 2% a cetăţenilor, poate funcţiona 24 de ore din 24, poate să plece în misiune fără aprobări şi este dotat pentru terapie intensivă.
Raed Arafat: Este necesar un plan pe termen lung în domeniul radioterapiei (interviu) Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a acordat un interviu AGERPRES în care vorbeşte despre proiectele în domeniul urgenţei, dar şi despre tratamentul prin radioterapie în cazul pacienţilor cu cancer. El precizează că sunt o serie de aparate a căror sursă nucleară s-a terminat şi trebuie...