Cele mai citite
 


Vrancea: Voluntarii de la CS 'Vectra' au dus mâncare măicuţelor de la mănăstirea Dălhăuţi
marţi, 14 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 120 de voluntari din cadrul Clubului Sportiv 'Vectra' Braşov acţionează în Vrancea şi transportă alimente, medicamente şi apă către persoane izolate din judeţ.
Bogdan Preda, unul dintre voluntari, a declarat, pentru AGERPRES, că prima misiune a fost la Mănăstirea Dălhăuţi unde au transportat mâncare de post.
'Drumul este greu accesibil, sunt nămeşti şi de trei metri. De la Mănăstirea Dălhăuţi vom pleca spre satele izolate de pe Valea Râmnicului', a spus Preda.
În Vrancea sunt 3.800 de persoane izolate, dar numărul ar putea creşte, ca urmare a decizie CNADNR de a închide drumurile naţionale. AGERPRES (AS-Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Crucea Roşie Română a trimis în zonele afectate de ninsoare peste 12 tone alimente Crucea Roşie Română a trimis în zonele afectate de căderile masive de zăpadă peste 12 tone de alimente greu perisabile, apă şi pâine, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei.
Crucea Roşie Română trimite şapte tone de alimente în Buzău şi Vrancea Crucea Roşie Română va trimite, joi, un transport cu şapte tone de alimente către persoanele din zonele afectate de căderile masive de zăpadă din Buzău (satele Cochirleanca şi Boldu) şi Vrancea (Gugeşti, satele Beci şi Oreavu).
Braşov: Arafat - Intervenţia la cutremur nu este numai a statului, a Guvernului central, a IGSU, începe cu omul de rând Intervenţia la cutremur nu este numai a statului, a Guvernului central, nu este numai a IGSU, începe cu omul de rând, cu comunitatea, cu autorităţile locale şi judeţene, a declarat sâmbătă, la Braşov, secretarul de stat în MAI Raed Arafat.
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj 2) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
Bihor: Asociaţia Firmelor Bihorene a deszăpezit satul Stupina, din Vrancea Asociaţia Firmelor Bihorene a deszăpezit satul Stupina din judeţul Vrancea, aflat sub nămeţi de zece zile, au distribuit alimente de primă necesitate oamenilor şi au oferit asistenţă medicală sătenilor din zona sinistrată.