Cele mai citite
 


Ambulanţele nu puteau ajunge la 47 de cazuri medicale, potrivit datelor de la amiază
miercuri, 15 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ambulanţele nu puteau ajunge la 47 de cazuri medicale, a afirmat marţi, într-o conferinţă de presă, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Raed Arafat, potrivit datelor de la amiază. Secretarul de stat a precizat că situaţia e în continuă schimbare prin intervenţia elicopterelor.
"De exemplu, dintre cele 47 de cazuri, vreo 16 sunt în judeţul Buzău (sud), la momentul actual este deja un elicopter în judeţul Buzău care acţionează şi care evacuează persoanele respective din zonele ce nu sunt accesibile", a declarat Raed Arafat.
El a anunţat că în jurul prânzului două ambulanţe fără pacienţi erau blocate în judeţul Buzău.
Raed Arafat a menţionat că majoritatea deceselor corelate cu hipotermia în perioada de vreme nefavorabilă au avut lor în spaţii publice. El a spus că foarte multe sunt ale unor persoane care sunt cazuri sociale şi că prin acţiunea de adunare a celor fără adăpost s-a prevenit un număr şi mai mare de morţi.
În altă ordine de idei, secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) Mihai Capră a afirmat că o persoană în vârstă a murit în localitatea Caşin, judeţul Bacău (est), după ce podul casei a căzut peste ea, sub greutatea zăpezii.
Mihai Capră a făcut un apel către cetăţeni şi către factorii responsabili să acorde prioritate evacuării zăpezii de pe acoperiş, pentru că sunt multe case vechi, şubrede, mai ales în mediul rural.AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS: Ambulanţele nu puteau ajunge la 47 de cazuri medicale, potrivit datelor de la amiază Ambulanţele nu puteau ajunge la 47 de cazuri medicale, a afirmat marţi, într-o conferinţă de presă, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Raed Arafat, potrivit datelor de la amiază. Secretarul de stat a precizat că situaţia e în continuă schimbare prin intervenţia elicopterelor.
Raed Arafat: 13 cazuri medicale la care nu se poate ajunge din cauza vremii Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că sunt 13 cazuri medicale la care nu se poate ajunge, dar care sunt în curs de rezolvare, potrivit datelor de la ora 19.00.
Raed Arafat: 32 de cazuri medicale la care nu se putea ajunge în jurul orei 12,00 Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a informat marţi, într-o conferinţă de presă, că în jurul orei 12,00 erau 32 de cazuri medicale la care nu se putea ajunge sau unde se va sosi cu mare întârziere.
Raed Arafat afirmă că mai sunt cazuri medicale la care accesul e dificil în mai multe judeţe Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că mai sunt cazuri medicale la care accesul este dificil, înregistrându-se probleme probleme în judeţele Buzău, Călăraşi, Vaslui, Vrancea.
Dr. Raed Arafat: Din noiembrie, SMURD va deveni operaţional în toate judeţele ţării Dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a declarat, vineri, la Buzău, că până la sfârşitul lunii noiembrie vor fi deschise servicii SMURD în toate judeţele ţării.
(Corespondenţă) România oferă Bulgariei o reţetă pentru ambulanţe cu adevărat rapide (presă) Sofia, 5 dec - Corespondentul AGERPRES, Ivan Radev, transmite: Vizita secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii din România, dr. Raed Arafat, care a prezentat la Sofia sistemul SMURD, este unul dintre principalele subiecte pentru presa bulgară de joi.