Cele mai citite
 


Centrul medical din Regie destinat studenţilor întârzie să fie deschis
marţi, 29 septembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Centrul medical din complexul studenţesc Regie, destinat tuturor studenţilor cazaţi în această zonă, nu va putea fi deschis pe 1 octombrie, la începerea anului universitar 2009-2010, deoarece Universitatea Bucureşti întârzie semnarea protocolului cu Administraţia Spitalelor din cadrul Primăriei Bucureşti, pentru ca imobilul să poată fi administrat de municipalitate.
'Centrul medical este pe cale să fie deschis, dar nu avem aprobat protocolul cu Universitatea Bucureşti. Actele sunt întocmite, dar întârzie semnarea. Fără acest protocol nu putem face nimic - aducerea aparaturii necesare şi altele - pentru că nu avem dreptul legal', a declarat pentru AGERPRES Marius Savu, directorul Adminstraţiei Spitalelor a municipalităţii.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat, în luna august, cu ocazia unei vizite de lucru în complexul studenţesc Regie, că de la 1 octombrie, va funcţiona în această zonă un centru medical destinat tuturor studenţilor cazaţi în acest complex.

Centrul medical este un proiect mai vechi al lui Sorin Oprescu, încă de pe vremea în care era director la Spitalul Universitar, lucrările de amenajare fiind abandonate din 2005.

'Studenţii au apelat la mine pentru a le oferi ajutorul în finalizarea acestui centru. El va deveni operaţional din această toamnă, odată cu începerea anului universitar', a spus Oprescu, care a precizat că lucrările de reabilitare nu au costat foarte mult, întrucât clădirea era deja ridicată.

Municipalitatea va aloca bani pentru finisarea şi dotarea celor patru cabinete medicale, două dintre ele pentru medicină generală şi alte două care vor funcţiona cu medici specialişti în domeniile ORL, ginecologie şi oftalmologie. Studenţii se pot adresa direct medicilor, fără a avea nevoie de recomandări speciale.

În apropierea centrului medical a fost amenajat şi un teren de sport.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Policlinică pentru elevi şi studenţi în Campusul din Regie Studenţii şi elevii din Bucureşti vor beneficia, de anul viitor, cel mai probabil din luna martie, de o policlinică în Campusul din Regie, cu cabinete de specialitate şi laboratoare de analize, a declarat, marţi, primarul general Sorin Oprescu.
Primarul Gheorghe Nichita: Am ca principal obiectiv consacrarea Iaşiului drept capitală regională (interviu) Primarul Gheorghe Nichita, aflat la cel de-al treilea mandat de edil al Iaşiului, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că îşi doreşte ca după finalizarea lucrărilor finanţate din fonduri europene, municipiul reşedinţă de judeţ să fie un oraş cu străzi moderne, o capitală culturală la nivel...
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
Primarul Timişoarei, Nicolae Robu: Promisiunile pe termen scurt au fost îndeplinite, cele pe 4 ani sunt demarate(interviu) La un an de la alegerile locale, primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, vorbeşte, într-un interviu acordat AGERPRES, despre setul de proiecte cu care s-a prezentat în faţa electoratului şi a câştigat votul a aproape 60.000 de timişoreni şi despre stadiul realizării lor. Primăria Municipiului...
BRD lansează linia de finanţare a studiilor de licenţă Student la UMF Iaşi BRD a lansat, în premieră pentru piaţa românească, începând din anul universitar 2016-2017, un produs de creditare prin linie de finanţare dedicată studenţilor la UMF Gr. T. Popa, din Iaşi.