Cele mai citite
 


Brăila: Un tânăr care s-a oferit voluntar pentru deszăpezire s-a ales cu picioarele degerate
miercuri, 15 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Unui tânăr de 18 ani din Brăila, care s-a oferit ca voluntar pentru a deszăpezi drumurile şi casele din judeţ acoperite de zăpadă, i-au degerat ambele picioare, iar autorităţile caută soluţii să îl aducă la un spital din municipiu, având în vedere că localitatea Drogu în care locuieşte este izolată.
''Un tânăr de 18 ani, care s-a oferit ca voluntar pentru deszăpezire şi face parte din cei 67 de cetăţeni care au acţionat pe teritoriul judeţului, a suferit degerături la membrele inferioare, în urma acţiunilor de deszăpezire din localitate. Încercăm să ajungem la el, pentru a-l duce la un spital din Brăila. A primit indicaţii prin telefon de la angajaţii SAJ despre cum trebuie să se protejeze până ajungem la el', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, maior Ştefan Stoian. AGERPRES/(A - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ISU Brăila: Acordarea asistenţei de urgenţă, întârziată de necontractarea serviciului pentru deszăpezirea drumurilor Acordarea asistenţei medicale de urgenţă în iarna care s-a abătut asupra judeţului Brăila la sfârşitul lunii decembrie a fost întârziată din cauză că, la nivelul Consiliului Judeţean Brăila, nu a fost închiat un contract încheiat pentru deszăpezirea drumurilor judeţene, potrivit unui raport făcut public...
Brăila: Un elicopter SMURD, aşteptat pentru a prelua o gravidă din localitatea Mihail Kogălniceanu Un elicopter SMURD este aşteptat la Brăila pentru a prelua o gravidă din localitatea Mihail Kogălniceanu, izolată din cauza sulurilor de zăpadă formate pe şosea, după cum a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian.
Brăila: Ambulanţă cu un pacient blocată din cauza sulurilor de zăpadă O ambulanţă a fost blocată cu un pacient marţi pe DJ211B, la doi kilometri de comuna brăilean Victoria, din cauza sulurilor de zăpadă, iar echipele de intervenţie se deplasează la faţa locului pentru eliberarea drumului şi deblocarea salvării.
Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit în şase urgenţe medicale Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit de la primele ore ale dimineţii pentru acordarea de asistenţă medicală în şase urgenţe medicale, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt.col. Ştefan Stoian.
Brăila: Alţi cinci pacienţi, salvaţi cu elicopterul SMURD şi ambulanţele însoţite de utilaje de deszăpezire Alţi cinci pacienţi din judeţul Brăila care reprezentau urgenţe medicale au fost salvaţi, luni, cu ajutorul elicopterului SMURD şi a ambulanţelor însoţite de utilaje de deszăpezire.
Brăila: A fost instituit serviciul de permanenţă în toate primăriile, ca urmare a Codului Portocaliu de ninsoare Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila a dispus vineri, în şedinţă extraordinară, instituirea serviciului de permanenţă în toate primăriile din judeţ, ca urmare a atenţionării de Cod Portocaliu de ninsoare şi vânt, emisă pentru perioada 16 ianuarie, ora 20,00 - 17 ianuarie, ora 20,00.