Cele mai citite
 


Buzău: Opt persoane cu probleme medicale au fost preluate pe calea aerului
miercuri, 15 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Opt persoane cu probleme de sănătate din şase localităţi ale judeţul Buzău, grav afectate de nămeţi, au fost preluate marţi cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI.
'Elicopterul a făcut două curse, prima la azilul din oraşul Pogoanele unde trei persoane au fost cazate peste noapte. Un copil de un an cu stare febrilă, o femeie de 26 de ani care a născut acasă şi o altă femeie cu piciorul fracturat. Patru utilaje de deszăpezire au încercat toată noaptea să elibereze căile de acces pentru preluarea lor pe cale terestră, dar ambulanţe nu au reuşit să ajungă la ei', a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Marius Sârbescu.
Potrivit sursei citate, a doua cursă a preluat o femeie cardiacă din Ghergheasa, o fată de 15 ani cu insuficienţă respiratorie de la Găvăneşti, o tânără gravidă de la Smârdanu, din în satul Vizireni, comuna C.A.Rosetti, un copil cu probleme respiratorii, iar din satul Câmpeni, comuna Amaru, un copil de opt ani cu stare febrilă.
Cele opt persoane au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean de Urgenţă şi la Maternitatea Buzău. AGERPRES/(A-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău:Trei persoane cu urgenţe medicale, preluate pe calea aerului Trei persoane cu urgenţe medicale din trei localităţi izolate din judeţul Buzău au fost preluate miercuri cu un elicopter din cadrul Unităţii Speciale de Aviaţie a MAI.
Buzău: 100 de urgenţe rezolvate pe cale aeriană, cu antemergătoare şi cu şenilate, în perioada codurilor Un număr de 100 de cazuri de urgenţe medicale au fost rezolvate în judeţul Buzău în perioada 25 ianuarie - 3 februarie, pe cale aeriană, cu ajutorul antemergătoarelor sau a şenilatelor, reiese din datele ISU Buzău.
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.
Buzău:Trei gravide şi patru bolnavi în stare gravă, preluaţi cu elicopterul Trei femei gravide şi patru bolnavi în stare gravă din şase localităţi înzăpezite din judeţul Buzău vor fi preluaţi, luni după amiază, de un elicopter SMURD şi transportaţi la Spitalul judeţean de Urgenţă Buzău.
IGSU: Peste 400 de persoane asistate medical de paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore Aproape 900 de persoane au fost salvate din diverse situaţii de urgenţă, iar 416 au fost asistate medical de către paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore.
Buzău:Gravidă cu probleme medicale preluată în timpul nopţii pe calea aerului O gravidă cu probleme medicale din localitatea Cochirleanca a fost preluată în noaptea de joi spre vineri cu un elicopter SMURD şi transporată la Maternitatea din Buzău.