Cele mai citite
 


Buzău:Voluntarii de la Crucea Roşie au distribuit ajutoare în două localităţi izolate
miercuri, 15 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 20 de voluntari ai Filialei de Cruce Roşie Buzău au distribuit marţi ajutoare în două localităţi izolate din judeţ.
"Ajutoarele au constat în 3.016 kilograme de alimente neperisabile şi 1220 de litri de apă minerală şi provin, în principal, din donaţiile făcute de locuitorii din Buzău la un hipermarket din localitate, precum şi de la de primăria comunei prahovene Gura Vadului şi de la alte trei societăţi comerciale din municipiu reşedinţă de judeţ", a declarat, pentru Agerpres, directorul filialei Buzău a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie, Floarea Bârzu.
În acţiunea de strângere de ajutoare pentru zonele izolate de nămeţi mai sunt angrenate Garnizoana Buzău şi filiala Buzău a Uniunii Asociaţiilor de Proprietari. AGERPRES/(A-AS-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Crucea Roşie Română trimite şapte tone de alimente în Buzău şi Vrancea Crucea Roşie Română va trimite, joi, un transport cu şapte tone de alimente către persoanele din zonele afectate de căderile masive de zăpadă din Buzău (satele Cochirleanca şi Boldu) şi Vrancea (Gugeşti, satele Beci şi Oreavu).
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj 2) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
Buzău: Ajutoare pentru 20 de familii din comuna Lopătari oferite de Crucea Roşie Douăzeci de familii nevoiaşe din comuna buzoiană Lopătari au primit joi pachete cu alimente din partea voluntarilor filialei Buzău a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie.
Hunedoara: Prefectura, Crucea Roşie, Poliţia strâng ajutoare pentru sinistraţi Mai multe instituţii, organizaţii şi partide politice, printre care Prefectura judeţului Hunedoara şi Crucea Roşie, Poliţia TF şi Primăria din Petroşani au anunţat că organizează campanii de strângere de ajutoare umanitare pentru persoanele sinistrate din judeţele afectate de căderile de zăpadă şi viscol...