Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Două ambulanţe blocate în drum spre bolnavi
miercuri, 15 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două ambulanţe sunt blocate, marţi, în drum spre pacienţi, una din cauza unui utilaj de deszăpezire răsturnat pe drumul Dobra Bilciureşti şi una se află la Răcari, aşteptând ca drumul spre Vizureşti să fie deblocat.
Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Dâmboviţa, Andreea Ionescu, a declarat că ambulanţa care a fost solicitată la Vizureşti este pentru cazul unui copil cu ocluzie intestinală. Ambulanţa se află la Răcari şi aşteaptă ca drumul să fie deblocat.
Cealaltă ambulanţă a fost solicitată în localitatea Movila, unde o femeie acuză dureri toracice. Ambulanţa nu poate înainta însă din cauză că între Dobra şi Bilciureşti s-a răsturnat un utilaj de deszăpezire. Echipajul de salvare îşi va putea continua drumul după ce utilajul va fi ridicat. AGERPRES/(A-Cornelia Dumitru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Ambulanţă blocată pe un drum judeţean Târgovişte, 8 feb /Agerpres/ - O ambulanţă chemată să preia un pacient pentru dializă a rămas, luni, blocată pe drumul judeţean dintre localităţile Pitaru şi Potlogi, în zona de sud a judeţului Dâmboviţa.
Dâmboviţa: Serviciul Judeţean de Ambulanţă, dotat cu trei autosanitare de tip B Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Dâmboviţa a fost dotat cu trei ambulanţe de tip B, în condiţiile în care cel mai nou lot de ambulanţe primit la nivel judeţean a fost anul trecut.
Cluj: 37 de ambulanţe noi în câteva judeţe; urmează a doua tranşă cu 143 de salvări Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, au predat, luni, serviciilor de salvare din 15 judeţe, 37 de ambulanţe noi, dotate la standarde moderne.
Dâmboviţa: Ambulanţe noi primite de Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa a primit de la Ministerul Sănătăţii trei ambulanţe noi, astfel că serviciul SMURD se va extinde şi în oraşele Moreni, Găeşti şi Pucioasa, se arată într-un comunicat al ISU Dâmboviţa, remis miercuri.
S.O.S. de la Managerul Serviciului de Ambulanţă:Judeţul Sibiu are nevoie de încă trei ambulanţe pentru Cod Roşu Judeţul Sibiu mai are nevoie de trei ambulanţe C2 care să facă faţă în cazul unui Cod Roşu, în prezent având doar două, una la SMURD, iar cealaltă la Ambulanţă. La Serviciul de Ambulanţă mai este nevoie de 28 de oameni şi înnoirea a 80 la sută din maşini, care ar trebui casate, a declarat marţi, într-o...
Dâmboviţa: Dispecerat integrat al ISU şi Ambulanţă, inaugurat în prezenţa secretarului de stat Raed Arafat Dispeceratul integrat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa şi al Serviciului de Ambulanţă Judeţean a fost inaugurat, joi, la Târgovişte, în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.