Cele mai citite
 


Etnobotanice puse la vânzare de angajatul unui magazin din Constanţa
miercuri, 15 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Angajatul unui magazin din municipiul Constanţa este anchetat de poliţişti după ce a fost prins în timp ce vindea etnobotanice, în societatea respectivă fiind găsite două pistoale cu bile şi, respectiv, cu aer comprimat, precum şi o bâtă din metal.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa au informat, marţi, printr-un comunicat remis presei, că vânzătorul magazinului respectiv, un tânăr de 23 de ani, a fost prins în timp ce comercializa fără a avea o autorizaţie specială în acest sens 106 plicuri cu ''produse susceptibile de efecte psihoactive''. Preţul acestor plicuri varia între 15 şi 20 de lei.
În incinta spaţiului comercial au mai fost găsite, conform anchetatorilor, două pungi din plastic cu aproape 138 de grame de substanţă pulverulentă de culoare albă, alte două pungi cu 95 de grame de substanţă vegetală de culoare verde-oliv, 26 de capsule de culoare roşu cu alb, 24 de role de foiţe pentru ţigari, 2.000 plicuri autosigilante din material plastic, un cântar electronic, suma de 1.650 de lei, două pistoale cu bile şi aer comprimat şi o bâtă de baseball din metal.
Potrivit IPJ, tânărul este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de efecte psihoactive, faptă pedepsită cu închisoare între 2 şi 8 ani şi interzicerea unor drepturi.
Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul teritorial Constanţa continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea sursei de unde provin substanţele găsite şi identificarea tuturor participanţilor la comiterea faptei. AGERPRES/(AS-Nona Jalbă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Reţea de traficanţi de etnobotanice destructurată în urma a opt percheziţii domiciliare Patru persoane au fost reţinute şi circa 750 de plicuri cu substanţe etnobotanice au fost confiscate de poliţişti în urma a opt percheziţii domiciliare efectuate, în municipiul Constanţa, de ofiţeri antidrog ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO), cu sprijinul jandarmilor.
Constanţa: Etnobotanice şi un pistol, găsite de poliţişti într-o percheziţie în locuinţa unui tânăr Un tânăr de 23 de ani din Constanţa, suspectat de comiterea mai multor infracţiuni, a fost reţinut marţi pentru audieri după ce, în cursul dimineţii, poliţiştii au făcut o percheziţie la domiciliul acestuia şi au găsit, printre altele, un pistol deţinut ilegal şi circa 400 de plicuri cu substanţe etnobotanice...
Buzău: Grupare de traficanţi de etnobotanice, destructurată de poliţişti Şase membri ai unei grupări care trafica etnobotanice în judeţul Buzău au fost arestaţi marţi pentru 29 de zile, după ce în urma percheziţiilor au fost ridicate 840 de plicuri cu substanţe, 20.000 de euro şi 20.000 de lei.
Constanţa: Captură record de zeci de mii de plicuri cu etnobotanice în urma a două percheziţii domiciliare O captură record de peste 23.000 de plicuri cu substanţe etnobotanice a fost făcută de poliţişti în urma unor percheziţii efectuate, joi, la domiciliile a doi tineri din municipiul Constanţa.
Percheziţii la magazine de etnobotanice din judeţele Vâlcea şi Constanţa efectuate de poliţiştii vâlceni Serviciul de Combatere a Crimei Organizate şi DIICOT din cadrul IPJ Vâlcea efectuează sâmbătă mai multe percheziţii la comercianţii de etnobotanice în judeţele Vâlcea şi Constanţa.
Constanţa: Administratorul şi doi vânzători ai unui magazin sunt anchetaţi pentru comercializarea de etnobotanice Administratorul şi doi vânzători ai unui magazin din municipiul Constanţa sunt cercetaţi penal şi riscă între 2 şi 8 ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi, după ce au fost depistaţi de poliţiştii antidrog că vindeau substanţe etnobotanice.