Cele mai citite
 


Numărul deceselor cauzate de hipotermie a crescut la 79
miercuri, 15 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
79 de decese au fost înregistrate din cauza hipotermiei severe, de la avertizarea Cod galben de ger emisă de meteorologi, până marţi, la nivel naţional, conform Centrului Operativ de Urgenţă al Ministerului Sănătăţii.
Ultimele cinci decese au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în judeţele Constanţa (2), Ialomiţa, Sibiu şi Vrancea, potrivit sursei.
Serviciile de ambulanţă şi echipajele SMURD au transportat în ultimele 24 de ore 102 persoane fără adăpost şi cu hipotermie în unităţile medicale sau în locurile special amenajate pentru această perioadă cu temperaturi scăzute.
Ministerul Sănătăţii a solicitat Direcţiilor de Sănătate Publică rapoartele de autopsie pentru fiecare deces în parte, astfel încât să poată fi stabilite cu exactitate cauzele de deces.AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS: Cinci decese în ultimele 24 de ore din cauza hipotermiei, numărul acestora ajungând la 79 Cinci decese au fost înregistrate în ultimele 24 de ore din cauza hipotermiei în judeţele Constanţa (2), Ialomiţa, Sibiu, Vrancea, conform Centrului Operativ de Urgenţă al Ministerului Sănătăţii.
La nivel naţional au fost înregistrate 65 de decese de la lansarea avertizării de cod galben de ger La nivel naţional au fost înregistrate 65 de decese din cauza hipotermiei, de la intrarea în vigoare a avertizării de cod galben de ger emisă de meteorologi şi până în prezent, informează Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat de presă.
Aproape 300 de persoane au fost transportate de SMURD şi ambulanţă la spitale în ultimele 24 de ore Aproximativ 300 de persoane, oameni fără adăpost şi persoane afectate de hipotermie, au fost transportate în ultimele 24 de ore de serviciile de ambulanţă şi echipajele SMURD la unităţi sanitare şi centre sociale, informează un comunicat al Ministerului Sănătăţii transmis duminică AGERPRES.
MS: În ultimele 24 de ore 215 persoane au fost transportate la adăposturi Numărul persoanelor fără adăpost şi a celor cu hipotermie care au fost transportate de serviciile de ambulanţă şi echipajele SMURD la unităţile sanitare şi în centrele sociale în ultimele 24 de ore este de 215.
MS: 230 persoane fără adăpost transportate de SMURD şi Ambulanţă în spitale sau centre speciale Serviciile de ambulanţă şi echipajele SMURD au transportat, în ultimele 24 de ore, 230 de persoane fără adăpost în unităţile medicale sau în locurile special amenajate pentru aceasta perioadă cu temperaturi scăzute, potrivit Centrului Operativ de Urgenţă al Ministerului Sănătăţii (MS).
Drumuri naţionale blocate din cauza zăpezii; opt decese şi şcoli închise din cauza gerului Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) informează că mai sunt blocate din cauza zăpezii 13 drumuri naţionale în judeţele Buzău, Giurgiu, Tulcea şi Vrancea şi 43 de drumuri judeţene în Ialomiţa, Brăila, Buzău, Călăraşi, Covasna, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Tulcea şi Vrancea.