Cele mai citite
 


Premierul Ungureanu a numit un nou preşedinte la CoNAS
miercuri, 15 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu l-a numit, marţi, pe Lukacs Vilmos în funcţia de preşedinte al Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor (CoNAS), cu rang de secretar de stat.
Anterior, funcţia de preşedinte al CoNAS era deţinută de Dan Romulus Şerban. AGERPRES/(AS-Claudiu Zamfir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vasile Cepoi, numit preşedinte al Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor Fostul ministru al Sănătăţii Vasile Cepoi a fost numit marţi, prin decizie a premierului, în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor.
Gorj: Fostul secretar de stat Ionel Manţog a fost externat din spital şi transferat la penitenciar Fostul secretar de stat în Ministerul Economiei şi fost preşedinte al PDL Gorj, Ionel Manţog, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, a fost externat, vineri, din Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Gorj: Fostul secretar de stat în Ministerul Economiei, Ionel Manţog, transportat din închisoare la spital Fostul secretar de stat în Ministerul Economiei şi fost preşedinte al PDL Gorj, Ionel Manţog, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, a fost transportat, miercuri seara, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Monica Emanuela Althamer, numită secretar de stat la MS; Radu Mihaiu - secretar de stat la MFE Monica Emanuela Althamer a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, iar Radu Mihaiu, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, prin două decizii ale premierului Dacian Cioloş, publicate joi în Monitorul Oficial.
Ioana Ursu, numită secretar de stat la MS; Laurenţiu-Dănuţ Vlad - la MENCS Ioana Ursu a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, iar Laurenţiu-Dănuţ Vlad - secretar de stat la Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, prin două decizii ale premierului Dacian Cioloş, care au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.
Streinu-Cercel, eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii Premierul Victor Ponta l-a înlocuit, miercuri, pe Adrian Streinu-Cercel cu Răzvan Teohari Vulcănescu în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.