Cele mai citite
 


Raed Arafat: 13 cazuri medicale la care nu se poate ajunge din cauza vremii
miercuri, 15 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că sunt 13 cazuri medicale la care nu se poate ajunge, dar care sunt în curs de rezolvare, potrivit datelor de la ora 19.00.
"Cazurile sunt în judeţele Buzău, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Mehedinţi şi Călăraşi. Cele mai multe sunt în judeţul Buzău şi se lucrează împreună cu toate autorităţile implicate şi cu efectivele MAI şi cu cei de la drumuri şi poduri ca să ajungem cât mai repede la aceste cazuri", a declarat Raed Arafat.
El a precizat că la ora 19.00 nu erau ambulanţe înzăpezite.
"Sperăm ca mâine să reuşim să folosim elicopterele", a declarat Raed Arafat, precizând că în seara de luni vizibilitatea nu permite zborul în condiţii de siguranţă.
El a adăugat că s-au prezentat mai multe companii cu oferte către Ministerul Sănătăţii privind donaţia de medicamente pentru populaţia din zonele afectate de vreme, în afară de cele două firme menţionate în conferinţa de presă din jurul prânzului. AGERPRES (A - Iulia Petre Carciog)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raed Arafat: 32 de cazuri medicale la care nu se putea ajunge în jurul orei 12,00 Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a informat marţi, într-o conferinţă de presă, că în jurul orei 12,00 erau 32 de cazuri medicale la care nu se putea ajunge sau unde se va sosi cu mare întârziere.
Raed Arafat afirmă că mai sunt cazuri medicale la care accesul e dificil în mai multe judeţe Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că mai sunt cazuri medicale la care accesul este dificil, înregistrându-se probleme probleme în judeţele Buzău, Călăraşi, Vaslui, Vrancea.
Guvern: Cinci judeţe ies de sub codul portocaliu Cinci judeţe ies de sub cod portocaliu, iar alte trei ies parţial de sub această avertizare, a informat Guvernul, marţi, după o întrevedere a premierului interimar Cătălin Predoiu cu responsabili din Administraţia Naţională de Meteorologie, Ministerul Administraţiei şi Internelor, Ministerul Sănătăţii...
Raed Arafat: Până la această oră nu s-au înregistrat decese din cauza condiţiilor meteorologice Nu există informaţii despre vreun deces înregistrat din cauza condiţiilor meteorologice, a declarat subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat într-o conferinţă de presă după şedinţa Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă organizat joi dimineaţă la sediul Ministerului Administraţiei...
Peste 1.000 de autovehicule sunt blocate în trafic, multe drumuri naţionale şi judeţene închise în continuare Peste 1.000 de autovehicule sunt încă blocate pe autostrăzi, drumuri judeţene şi drumuri naţionale din cauza zăpezii şi a condiţiilor meteo nefavorabile din ultimele 36 de ore, autostrăzile A1, A2 şi A4 sunt în continuare blocate şi mai multe drumuri judeţene şi comunale, a declarat, vineri, pentru AGERPRES...
MS: Ambulanţele nu puteau ajunge la 47 de cazuri medicale, potrivit datelor de la amiază Ambulanţele nu puteau ajunge la 47 de cazuri medicale, a afirmat marţi, într-o conferinţă de presă, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Raed Arafat, potrivit datelor de la amiază. Secretarul de stat a precizat că situaţia e în continuă schimbare prin intervenţia elicopterelor.