Cele mai citite
 


Vrancea: Consiliul Judeţean a alocat 100.000 lei pentru repararea acoperişului de la Spitalul Judeţean
miercuri, 15 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consilieri judeţeni din cadrul Consiliului Judeţean Vrancea au aprobat marţi, în cadrul unei şedinţe de îndată, aprobarea sumei de 100.000 de lei pentru repararea acoperişului de la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani prăbuşit în această inundaţie ca urmare a căderilor masive de zăpadă.
Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan a declarat că a luat această decizie, chiar dacă spitalul nu se află în subordinea sa, deoarece 'a văzut haosul din administraţia centrală' şi că are convingerea 'că nici la sfântul-aşteaptă spitalul nu va primi banii pentru reparaţii'.
Acoperişul blocului alimentar al Spitalului Judeţean din Focşani s-a prăbuşit, în noaptea de luni spre marţi, din cauza greutăţii zăpezii, nefiind înregistrate victime. AGERPRES/(AS-Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Marian Oprişan cere demisia ministrului Sănătăţii Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea Marian Oprişan (PSD) a cerut, vineri, demisia ministrului Sănătăţii Cseke Attila după ce pe site-ul ministerului a apărut un proiect de hotărâre de guvern prin care se abrogă transferul managementului asistenţei medicale pentru mai multe spitale, printre care...
Vrancea: Oprişan preia spitalele doar atunci când acestea nu vor mai avea datorii Focşani, 14 sept /Agerpres/ - Preşedintele Consiliul Judeţean Vrancea, Marian Oprişan a declarat, marţi, că nu va fi de acord cu preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani, precum şi a spitalelor comunale din Vidra şi Dumbrăveni, până când Ministerul Sănătăţii nu va plăti la...
Vrancea: Record istoric de ninsoare în Focşani În municipiul Focşani s-a înregistrat, în noaptea de duminică spre luni, un record istoric de ninsoare, informează Staţia Meteo Focşani.
Vrancea: Spitalele din Adjud şi Panciu vor fi preluate de primării Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea va semna, marţi, protocoalele pentru predarea spitalelor din Adjud şi Panciu către autorităţile locale.
Vrancea: Acoperişul blocului alimentar al Spitalului Judeţean s-a prăbuşit Acoperişul blocului alimentar al Spitalului Judeţean din Focşani s-a prăbuşit, în noaptea de luni spre marţi, din cauza greutăţii zăpezii, a anunţat directorul unităţii spitaliceşti, Nicolae Moise, la Realitatea TV. Nu s-au înregistrat victime.
Vrancea: Două femei au ajuns la spital din cauza căldurii Două femei au ajuns, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Focşani după ce li s-a făcut rău din cauza căldurii.