Cele mai citite
 


Vrancea: Persoanele care au nevoie de dializă, transportate la spital
miercuri, 15 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Patru persoane care aveau nevoie de dializă pe perioada stării de alertă din judeţul Vrancea au fost transportate, luni, la Spitalul de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din municipiul Focşani, a declarat luni seară prefectul Sorin Hornea.
El a adăugat că a luat legătura de dimineaţă cu fabricile de confecţii din municipiul Focşani şi a cerut patronilor acestora să dea drumul angajaţilor navetişti mai devreme, pentru ca aceştia să poată ajunge acasă.
'Le-am explicat că marţi este posibil ca angajaţii care fac naveta să nu poată ajunge acasă. De asemenea, am vorbit la ITM pentru că există nişte prevederi speciale, iar unii dintre patroni nu au fost de acord cu faptul că angajaţii nu pot ajunge marţi la muncă', a spus prefectul Sorin Hornea. AGERPRES/ (AS-Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.
Vrancea: Gravidă salvată cu un autoturism de teren Focşani, 8 feb /Agerpres/ - O gravidă de 27 ani din comuna vrânceană Băleşti a ajuns la Spitalul de Urgenţă ''Sfântul Pantelimon'' din Focşani după o adevărată aventură prin nămeţi, cu o maşină de teren 4x4.
Vrancea: Pacienţii care au nevoie de dializă ajung la spital doar cu sprijinul utilajelor de deszăpezire Autorităţile din judeţul Vrancea sunt preocupate, în special, pentru a asigura intervenţia în cazul persoanelor care solicită asistenţă medicală, a declarat, luni, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, în cadrul unei conferinţe de presă.
Vrancea: Unitatea de transfuzii a SJU Focşani nu are autorizaţie de funcţionare; se desfăşoară un program de conformare Unitatea de Transfuzii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani nu are autorizaţie de funcţionare, dar se află într-un program de conformare care se va desfăşura până la finele lunii octombrie, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Graur, directorul executiv al Direcţiei pentru Sănătate Publică Vrancea...
Vrancea: Echipamente medicale donate Maternităţii din Focşani de organizaţia "Salvaţi Copiii Romania" Organizaţia "Salvaţi Copiii România" a donat, marţi, Secţiei de neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, cinci echipamente medicale performante în valoare de aproximativ 25.000 de euro.
Vrancea: 41 de medici, chemaţi în instanţă de conducerea Spitalului Judeţean Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Sfântul Pantelimon'' din Focşani a acţionat în instanţă 41 de medici care nu au fost de acord cu decizia Curţii de Conturi prin care aceştia trebuiau să înapoieze contravaloarea bonurilor de masă din perioada mai 2008 - decembrie 2010.