Cele mai citite
 


AZOMUREŞ va repara instalaţia termică a unei şcoli din judeţul Buzău
joi, 16 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Combinatul de Îngrăşăminte Chimice din Târgu Mureş AZOMUREŞ va repara instalaţia termică a şcolii din localitatea Săgeata, judeţul Buzău, care a fost avariată de ger.
Purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului - Judeţul Mureş, Cristina Manoilă, a declarat, miercuri, că iniţial AZOMUREŞ a anunţat că donează suma de 5.000 de euro pentru achiziţionarea de lemne pentru sinistraţii din Buzău, însă la solicitarea prefectului acestui judeţ, suma respectivă va fi folosită pentru repararea centralei termice şi a caloriferelor.
Spitalul Municipal Reghin a anunţat, miercuri, că angajaţii vor achiziţiona alimente neperisabile pentru a fi trimise în zonele sinistrate, ca de altfel şi şase fermieri din comuna Sâmpetru de Câmpie. AGERPRES/(A - Dorina Matiş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Autorul ameninţărilor cu bombă la aeroporturile din Cluj şi Târgu Mureş, un bolnav psihic Un tânăr în vârstă de 32 de ani din Buzău este autorul ameninţărilor cu bombă la aeroporturile din Cluj şi Târgu Mureş din urmă cu două săptămâni, au stabilit procurorii DIICOT Buzău.
Buzău:Număr record de cazuri de rubeolă în 31 de şcoli În judeţul Buzău, numărul cazurilor de rubeolă este cu peste o treime mai mare faţă de săptămâna trecută, ajungând la 224 de elevi bolnavi din 31 de unităţi şcolare.
Buzău: Peste 600 de elevi din 50 de şcoli sunt diagnosticaţi cu rubeolă Un număr de 607 elevi din 50 de unităţi şcolare din judeţul Buzău sunt diagnosticaţi cu rubeolă şi au fost izolaţi la domiciliu.
Buzău: Peste 300 de cazuri de rubeolă în 34 de şcoli În 34 de unităţi de învăţământ din judeţul Buzău se înregistrează 347 de cazuri de rubeolă, cu peste 120 mai multe decât săptămâna trecută.
Buzău: O treime din şcoli, fără autorizaţie sanitară de funcţionare Doar 448 din cele 785 de unităţi de învăţământ din judeţul Buzău sunt autorizate sanitar, dintre acestea 105 primind autorizaţie sanitară în ultimul an.
Buzău: Elevii din trei localităţi cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară, externaţi sub supraveghere medicală Toţi cei 15 elevi din localităţile Zoiţa, Ziduri şi Gura Teghii au fost externaţi joi din spitalele din Râmnicu Sărat şi Nehoiu, ei aflându-se sub supraveghere medicală.