Cele mai citite
 


Brăila: Doi pacienţi dintr-o localitate izolată de zăpadă, aduşi la spital cu elicopterul MAI
joi, 16 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi bărbaţi dintr-o localitate izolată de zăpadă din judeţul Brăila, unul cu fractură la mână şi celălalt cu posibilă colică biliară, au fost aduşi miercuri în municipiul Brăila, cu un elicopter al Unităţii Speciale de Aviaţie Tulcea.
Cei doi pacienţi sunt Valentin C., de 39 ani, care acuza vărsături şi Marian M., de 73 ani, cu fractură la mână, ambii din sat Constantin Gabrielescu, comuna Bordei Verde.
'Elicopterul a plecat de la baza de la Tulcea s-a dus la Gabrielescu să ia doi pacienţi. Unul cu o posibilă fractură de mână stângă, căzuse în mână, iar celălalt cu stări de greţuri, posibil colică biliară. Cel cu fractură a fost dus direct la Ortopedie, iar celălalt la urgenţe', a declarat managerul SAJ Brăila, Silviu Radu.
Comuna Bordei Verde cu satele aparţinătoare Constantin Gabrielescu, Filiu şi Lişcoteanca sunt izolate, iar echipe de intervenţie acţionează pentru deblocarea DJ 211, pentru accesul în cele trei localităţi. AGERPRES/ (A - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Brăila: Alţi cinci pacienţi, salvaţi cu elicopterul SMURD şi ambulanţele însoţite de utilaje de deszăpezire Alţi cinci pacienţi din judeţul Brăila care reprezentau urgenţe medicale au fost salvaţi, luni, cu ajutorul elicopterului SMURD şi a ambulanţelor însoţite de utilaje de deszăpezire.
Brăila: Un elicopter SMURD, aşteptat pentru a prelua o gravidă din localitatea Mihail Kogălniceanu Un elicopter SMURD este aşteptat la Brăila pentru a prelua o gravidă din localitatea Mihail Kogălniceanu, izolată din cauza sulurilor de zăpadă formate pe şosea, după cum a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian.
Brăila: Două persoane din Insula Mare a Brăilei salvate din zăpadă de un elicopter al MAI Două persoane din Insula Mare a Brăilei au fost salvate, vineri, din zăpadă de un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI, din Tulcea, şi au fost transportate pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila.
Brăila: Unitatea de Primiri Urgenţe funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24 Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24, ultimul medic fiind angajat chiar săptămâna trecută, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu.
Tulcea: Intervenţii medicale cu elicopterul în comunităţi greu accesibile Elicopterul Unităţii Speciale de Aviaţie (USA) Tulcea a preluat, marţi dimineaţa, două urgenţe medicale din localităţi greu accesibile, una dintre paciente ajungând deja în condiţii de siguranţă la spitalul din municipiu.