Cele mai citite
 


Buzău:Trei persoane cu urgenţe medicale, preluate pe calea aerului
joi, 16 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei persoane cu urgenţe medicale din trei localităţi izolate din judeţul Buzău au fost preluate miercuri cu un elicopter din cadrul Unităţii Speciale de Aviaţie a MAI.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău, Adriana Bratosin este vorba de două femei, o gravidă din localitatea Bisoca şi o lăuză din localitatea Podgoria, precum şi un bărbat din Robeasca care a suferit un accident cerebral vascular.
Cele trei persoane au fost transportate la Maternitate, respectiv la Spitalul judeţean de Urgenţă din Buzău. AGERPRES/(AS-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Opt persoane cu probleme medicale au fost preluate pe calea aerului Opt persoane cu probleme de sănătate din şase localităţi ale judeţul Buzău, grav afectate de nămeţi, au fost preluate marţi cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI.
Buzău: 100 de urgenţe rezolvate pe cale aeriană, cu antemergătoare şi cu şenilate, în perioada codurilor Un număr de 100 de cazuri de urgenţe medicale au fost rezolvate în judeţul Buzău în perioada 25 ianuarie - 3 februarie, pe cale aeriană, cu ajutorul antemergătoarelor sau a şenilatelor, reiese din datele ISU Buzău.
Buzău: Un număr de 100 de posturi, scoase la concurs de Spitalul Judeţean de Urgenţă Aproximativ 400 de persoane participă miercuri la concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău pentru ocuparea a 100 de posturi de asistenţi medicali, infirmiere, brancardieri şi îngrijitoare.
Buzău: Un tânăr a decedat la UPU a Spitalului Judeţean; ar fi consumat droguri Un tânăr în vârstă de 26 de ani a decedat marţi seara la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. El ar fi consumat droguri.
Buzău: Un copil de trei luni, dus cu elicopterul la un spital din Capitală Un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI a preluat vineri din Buzău un copil de trei luni, cu probleme medicale, pentru a-l transporta la un spital din Capitală.
Buzău: Locuinţe de serviciu gratuite pentru tinerii medici Consiliul Judeţean Buzău împreună cu conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă oferă locuinţe de serviciu gratuite şi decontarea utilităţilor timp de doi ani pentru medicii care vor profeseze în cadrul Unitatea de Primiri Urgenţe şi a altor secţii deficitare ale spitalului judeţean.