Cele mai citite
 


Cluj: Sorin Apostu a demisionat din funcţia de primar (surse)
joi, 16 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarul suspendat Sorin Apostu şi-a dat demisia, miercuri, din funcţie. Surse administrative şi politice au confirmat, neoficial, pentru AGERPRES, informaţia.
Demisia urmează să fie înregistrată la Primăria municipiului Cluj-Napoca.
Pe 9 noiembrie, Sorin Apostu a fost reţinut de DNA şi apoi arestat printr-o decizie a Curţii de Apel Cluj sub acuzaţia că a luat mită în schimbul încheierii unor contracte legate de asigurarea parcului auto şi de salubrizare. De asemenea, Călin Stoia, administrator al companiei de salubrizare Brantner Vereş, a fost arestat pentru dare de mită. Pe 30 ianuarie, Sorin Apostu şi Călin Stoia au fost mutaţi de la Penitenciarul Gherla la Spitalul penitenciar din Dej din motive medicale. AGERPRES/ (AS-Marius Septimiu Avram)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Călin Stoia, arestat în 'dosarul Apostu', face zilnic fizioterapie în oraş Omul de afaceri Călin Stoia, care este arestat alături de primarul suspendat al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, pentru dare de mită, face zilnic deplasări la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca pentru proceduri şi fizioterapie.
Cluj: Arestatul Călin Stoia are nevoie de tratament balneo, afirmă avocatul Sergiu Bogdan Omul de afaceri Călin Stoia, arestat în 'dosarul Apostu', are nevoie de tratament balneo-fizio-kinetoterapeutic, potrivit avocatului său Sergiu Bogdan.
Cluj: Proiect pilot derulat din acest an de Spitalul Penitenciar Dej Spitalul Penitenciar din Dej va derula un proiect pilot, menit să optimizeze calitatea actului medical, care va fi preluat de celelalte cinci spitale similare din ţară.
Cluj: 'Medicalis 2011' dedică o zi îngrijirilor de sănătate din sistemul penitenciar Aproximativ 600 de cadre medicale din ţara şi din străinătate participă, începând de joi, timp de patru zile, la Congresul internaţional al tinerilor medici şi studenţi la medicină, "Medicalis 2011", ale cărui lucrări se desfăşoară la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din...
DNA: Informaţiile IPJ Cluj referitoare la Călin Stoia nu corespund realităţii DNA susţine că declaraţiile reprezentanţilor IPJ Cluj nu corespund realităţii, în cazul omului de afaceri Călin Stoia, care face zilnic deplasări la Spitalul de Recuperare Cluj, deşi este arestat în dosarul ''Apostu''.
Cluj: O mare problemă a foştilor deţinuţi -reintegrarea în câmpul muncii şi în societate Reinserţia socială şi integrarea sau reintegrarea în muncă după ieşirea din penitenciar este una dintre marile probleme cu care se confruntă foştii deţinuţi.